Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  In doar doua saptamani Mega Jackpot Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Compania a dezvoltat un parteneriat solid cu Stanleybet, liderul de piata din domeniul pariurilor sportive si nonsportive. Pentru ei, vom continua sa extindem reteaua de aparate de joc si ne-am bucura sa vedem cat mai multi castigatori pana la finalului anului. Acest castig vine la doar doua saptamani dupa ce un tanar din Bucuresti a castigat cel mai mare premiu din istoria aparatelor de tip slot-machine din Romania, in valoare de aproape un milion de lei.

MEGA JACKPOT este singurul sistem de jackpot in retea care ofera un premiu de minim 200. 000 de lei, acesta crescand pe masura ce se joaca la cele 160 aparate amplasate in peste 140 de agentii Stanleybet din toata tara, fapt ce a dus ca in doar doua saptamani valoarea premiului sa creasca cu peste 63. 000 lei.

"Stanleybet si-a imbunatatit intotdeauna paleta serviciilor parioristice aducand cele mai diversificate produse menite a satisface pana si cei mai experimentati jucatori, oferindu-le astfel sansa de a castiga sume importante pentru diferite tipuri de joc. Castigatorul este un barbat de 42 ani, jucator fidel al aparatelor de joc MEGA JACKPOT.

MEGA JACKPOT este o marca inregistrata Westgate Romania. Premiul MEGA JACKPOT, in valoare de 263. 227,85 lei, a fost castigat joi, 8 septembrie 2011, intr-o agentie Stanleybet din Craiova. In baza acestui parteneriat de lunga durata a urmat o dezvoltare la nivel national, ajungandu-se astazi la un numar de 800 aparate de tip slot-machine in peste 300 agentii Stanleybet. Chiar si in acest moment, undeva in tara, un jucator poate fi mai bogat cu peste 200. 000 lei. " a mai declarat domnul Florian Niculae.

Daca primele doua premii MEGA JACKPOT s-au acordat in Bucuresti, de aceasta data, premiul de peste un sfert de milion de lei a fost castigat intr-o agentie Stanleybet din Craiova, de pe strada Doljului. Inca din momentul in care am lansat acest produs pe piata pariurilor, impreuna cu partenerii nostri, Westgate Romania ne-am dorit sa putem face cat mai multi romani fericiti si iata ca dorinta noastra prinde viata. ", a declarat Mario Deaconescu, Director Executiv al companiei britanice.

"Sa oferim doua premii in valoare totala de 1,2 milioane lei in doar doua saptamani a fost o surpriza pentru noi, una cu adevarat placuta", a adaugat Florian Niculae, director general Westgate Romania, compania care detine exclusivitatea pentru sistemul MEGA JACKPOT. "Suntem mandri ca putem, in acest fel, sa scriem istorie pentru piata locala de jocuri de noroc si sa rasplatim jucatorii care au avut incredere in noi.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com