Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Ipsos Research Romania - al doilea Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

La inceputul lunii octombrie, Ipsos Research a deschis in Romania Centrul de Excelenta in Etnografie. Acesta este sustinut si acreditat de Centrul de Etnografie Ipsos din Marea Britanie si este al doilea centru de acest gen din lume.


Cu o echipa dedicata de antropologi, cercetatori de piata, videografi profesionisti si echipamente profesionale, Centrul de Excelenta in Etnografie Ipsos Research a fost inaugurat printr-un eveniment organizat la sediul companiei, alaturi de o parte dintre clientii sai.


Ipsos Research a construit conceptul Centrului de Excelenta in Etnografie in jurul sintagmei ‘Look, Watch, Observe, See: priveste, remarca, observa, vezi! De la privirea generala asupra realitatii, privirea omului de pe strada, la ochiul atent al documentaristului care observa cele mai fine detalii, Centrul de Excelenta in Etnografii vine cu raspunsuri la intrebari precum:


-         

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com