Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  La ceainaria Joie de Vivre Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Luna aceasta se implinesc 3 ani de cand Joie de Vivre, Salon du The si-a deschis portile pe stradutele intortocheate si pline de istorie ale Cotroceniului, cocheta ceainarie fiind nascuta din dragoste pentru ceai si pentru momentele frumoase petrecute in compania prietenilor.
Ceainaria Joie de Vivre, catalogata drept una dintre cele mai romantice si mai pline de "stare" locatii din Bucuresti, a trecut de la deschidere prin mai multe schimbari de management, business-ul cu "ceai" nefiind unul dintre cele mai comune in Romania.

Cresterea pietei de ceai din Romania, piata asimilata de cele mai multe ori cu "ceaiul la plic" la nivel local, se poate face numai prin intelegerea in profunzime a obiceiului de consum actual. Mi-ar placea, atat din perspectiva business-ului Joie de Vivre, cat si din perspectiva de consumator, ca apeland la un efort sustinut, sa inclinam statistica spre obiceiuri de consum cat mai sanatoase. " Adelina Popa, PR Manager Joie de Vivre.

Cele sase noi ceaiuri din meniul Joie de Vivre, au la baza ingredientele de mai sus si multe altele, alese cu grija, dar mai ales combinate astfel incat fiecare sortiment sa se plieze pe nevoile noastre de bunastare fizica, in fiecare zi.
Noul meniu al Joie de Vivre, Salon du The cuprinde peste 70 de sortimente de ceai, marea majoritate avand la baza ceai verde, negru sau alb, insa consumul se concentreza in proportie de 80% pe sortimente de rooibos si infuzii de plante si fructe.

"In Romania, in acest moment, nu exista o buna cunoastere a proprietatilor si a calitatilor extraordinare ale ceaiului, marea majoritate a musafirilor nostri alegand locatia pentru "starea" pe care le-o oferim prin ambianta, decor, gust si servire. O ceasca de ceai bun, cu proprietati corecte, joaca adesea un rol vital: arta de a prepara ceaiul ne forteaza sa ne concentram pe aici si acum, pe noi si nevoile noastre curente de bunastare, ca mai apoi, imediat ce aroma ceaiului incepe sa iasa din ceasca de apa fierbinte sa ne faca sa evadam din rutina zilnica, chiar daca numai pentru cateva momente.

"Sigur ca am auzit cu toatele de la bunica, de la mama sau de la o prietena care pune pret pe bunastarea fizica de beneficiile de necontestat ale ghimbirului, ale plantei de coada soricelului, ale cretisoarei, coada-calului, aloe vera, frunzelor de urzica, petalelor de margarete, petalelor de trandafir, florilor de lavanda, afinelor, petalelor de albastrea, zmeurei, lamaitei, anasonului, hibiscusului, China Matcha. Vom demara o serie de degustari de ceai, cu rol educational, tocmai pentru a le explica celor ce ne vor trece pragul la aceste evenimente, ca dincolo de frumusetea locului si dulceata infuziilor de plante si fructe exista nenumarate alte beneficii si gusturi noi pe care acestia le pot descoperi intr-o ceasca de ceai verde sau de ceai negru cu lapte. Adelina Popa, PR Manager Joie de Vivre.

Tot pentru o mai buna cunoastere si o promovare intensa a beneficiilor ceaiului, din luna octombrie, meniul Joie de Vivre, se imbogateste cu sase noi creatii de ceaiuri si infuzii - Fit for the Day, Wellness Tea, Woman Power, Relax Yourself, Gourmet Blend, Warm Soul - gandite sa armonizeze simturile si sa revitalizeze trupul dupa o zi de munca. Cred ca aceasta "stare" ar putea fi amplificata daca ar exista o mai buna educatie in ceea ce priveste beneficiile ceaiului in general. Asemenea, investim intr-o mai buna instruire a colegilor nostri care servesc ceaiul pentru a putea face recomandari oaspetilor asupra celor mai potrivite tipuri de ceai in functie de momentul zilei sau de efectul pe care acestia si-l doresc de la ceasca din fata lor". Cu toate acestea, statistic vorbind, cele mai multe dintre noi ne limitam la clasica ceasca de cafea si uitam sa avem grija de simturile si de trupul nostru.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Rumalaya Gel si Forte - inving


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com