Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Lactalis Nutrition lanseaza Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Fermentum, ARA si DHA, nucleotide, vitamine si minerale;

• Formulele hipoalergenice HA1 si HA pentru bebelusii cu risc de alergii;

• Formula fara lactoza pentru bebelusii cu intoleranta la lactoza sau în cazuri de diaree severa;

• Celia DIGEX, cu rezultate dovedite clinic in reducerea colicilor, gazelor si balonarii si eliminarea integrala a problemei constipatiei;

• Celia mama – un preparat din lapte dedicat mamicilor care alapteaza si femeilor însarcinate, cu adaos de acid folic, minerale si vitamine atent dozate pentru a asigura mamei si copilului tot necesarul pe durata sarcinii si în timpul alaptarii.

Lactalis Nutrition ofera solutii complete pentru toate nevoile nutritionale, prin linii de produse speciale, dedicate nutritiei clinice orale si enterale, bolilor metabolice, alergiilor si intolerantelor alimentare si în mod special alimentatiei sugarilor.

***Doua studii clinice dublu orb randomizate (acest tip de studiu este in topul celor mai relevante si sigure) – Maldonado et al 2012 si Gil - Campos et al 2012 au demonstrat efectele benefice ale adaugarii Lactobacilului Fermentum CECT 5716 in laptele Celia pentru sugari la nivel de imunitate:

-               Reducerea infectiilor gastro-intestinale cu peste 70% la sugarii cu varsta intre 0 si 6 luni

-               Reducerea infectiilor gastro-intestinale cu peste 45% la sugarii cu varsta peste 6 luni si totodata reducerea infectiilor respiratorii.

In urma publicarii rezultatelor acestor studii in Jurnal of Pediatrics JPGN 2012, Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara a inclus Lactobacillus Fermentum pe lista probioticelor de calitate sigura (QSA) si a recunoscut beneficiile de protectie ale acestui probiotic cand este adaugat in compozitia laptelui.

INFORMATII SUPLIMENTARE

Adelina POPA

Splendid Media

adelina@s-media. ro

0724169290

Grupul francez Lactalis, numarul 1 mondial în productia de lapte si produse lactate, prezent în peste 140 de tari cu produsele si marcile sale premium, lanseaza în România  laptele Celia pentru sugari.

Francezii activeaza de mai bine de 110  ani în domeniul nutritiei pentru sugari, având în portofoliu produse realizate exclusiv în Franta, beneficiind de inovatii de ultima ora si de cele mai noi tehnologii din domeniu, dar mai ales de implicarea activa a specialistilor în pediatrie si nutritie infantila.

Produsele Lactalis Nutrition pentru sugari sunt vândute în peste 50 de tari din toata lumea, sub diferite denumiri si branduri: Picot (de peste 110 ani in farmaciile din Franta), Sanutri, Puleva, Eveil, Milumel in Franta, Prima Crescita Parmalat. Fermentum CECT 5716 este unicul probiotic prezent în mod natural în laptele matern, cu protectie activa si beneficii clinice dovedite.   Acest probiotic reprezinta revelatia cercetarilor *** de la inceputul anilor 2000 si reprezinta o descoperire spectaculoasa, pe fondul eforturilor producatorilor de lapte de a se apropia cât mai mult de compozitia laptelui matern si de a asigura sugarului o protectie sigura si eficienta.

Laptele Celia reuneste în compozitia sa, pe langa o serie de ingrediente valoroase ca acizii grasi ARA, DHA, nucleotide, Prolacta, vitamine, minerale, si acest probiotic ce se gaseste în mod natural în laptele matern – Lactobacillus fermentum. L. Institutul Pasteur valideaza toate planurile de control al calitatii folosite în productia laptelui pentru sugari Celia.

Ce aduce Celia NOU în piata laptelui pentru sugari?

INOVATIILE  LACTALIS NUTRITION

Celia aduce doua inovatii de ultima ora în domeniul laptelui pentru sugari: Prolacta, un complex unic de proteine si L. Triptofanul este un precursor al serotoninei, care regleaza satietatea, starea de bine, plânsul, somnul fiziologic.

Prin calitatea si valoarea biologica înalta a proteinei, este posibila reducerea cantitatii de proteina din lapte, astfel încat, rinichii si sistemul digestiv al bebelusului sa nu fie suprasolicitate. Laptele de vaca, de exemplu, contine de doua sau trei ori mai multa proteina decât laptele matern sau laptele formulâ, motiv pentru care nu este recomandata întroducerea lui în alimentatia copilului în primii 3 ani de viata.

Prolacta este un complex de proteine obtinut printr-un proces unic patentat, doar laptele Celia având în compozitie acest complex inovativ.

L. FERMENTUM

L. Fermentum stimuleaza mecanismele naturale de protectie, ajutând organismul sugarului sa îsi dezvolte imunitatea în primele luni de viata, când incidenta infectiilor gastro-intestinale si respiratorii este foarte ridicata.

Cele doua inovatii de ultima ora sunt reunite în compozitia laptelui pentru sugari Celia Expert.

Celia Expert cu Prolacta si L Fermentum = protectia cea mai apropiata de laptele matern.

Celia sustine alaptarea exclusiva pana la sase luni si continuarea alaptarii dupa aceasta varsta, in paralel cu introducerea alimentatiei diversificate.

Gama de lapte Celia în România contine:

• Gama Expert 1, 2, 3 – gama premium, reunind toate ingredientele de ultimâ ora: Prolacta, L. O cantitate prea mare de proteina poate duce la obezitate. Aceleasi produse, cu aceleasi ingrediente premium în compozitie si cu aceleasi inovatii de ultima ora lansate în Franta, au fost aduse acum si în România, sub brandul Celia.

Celia este brandul international al grupului si reprezinta un omagiu adus sotiei fondatorului liniei de produse pentru sugari, care se numea Alice.   Anagrama Celia este si o trimitere la originea latina a cuvântului Celest sau DIVIN, ce surprinde perfect fericirea mamei care îsi hraneste copilul.

Calitatea si siguranta produselor Celia sunt certificate de catre Institutul Pasteur din Lille, Franta. Fermentum, singurul probiotic prezent în mod natural în laptele matern, cu protectie activa si beneficii clinice dovedite.

PROLACTA

Prolacta este un complex unic si inovator de proteine,  extrase direct din lapte, nu din zerul rezultat în urma fabricarii brânzeturilor, ceea ce confera puritate proteinei si o valoare biologica foarte înalta, responsabila pentru o asimilare mai buna de catre bebelus, sprijin în dezvoltarea cerebrala si reglarea tuturor functiilor cognitive prin nivelul înalt de Triptofan, asemanator laptelui matern.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Demografia globala sub lupa lui Richard

CFA Romania il aduce in Romania pe Richard F


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com