Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Locatiile din Europa unde preturile Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Londra se situeaza pe locul 2, cu aproximativ 166 euro. Hotelierii din Copenhaga, cu o medie de 133,07 euro pe noapte de cazare, se prezinta ca sectorul hotelier metropolitan cel mai avantajos din cele patru tari scandinave. Locatiile in care oaspetii hotelurilor pot face acum economii sunt prezentate de hotel. info [ www. hotel. info ], serviciul de rezervare hoteliera gratuita online, pentru mai mult de 210. 000 de hoteluri din intreaga lume, cu barometrul sau actual privind preturile hoteliere.

- Preturile camerelor de hotel din Bucuresti ceva mai avantajoase
- Moscova este din nou cea mai scumpa metropola europeana

- Serviciile hoteliere din Atena prinse in vartejul crizei economice grecesti

Rezultatele barometrului actual al preturilor hoteliere pentru capitalele europene (preturile sunt exprimate in euro)

Desi costurile cazarii la Moscova au scazut cu 2,39 % in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, totusi capitala rusa ramane, cu 179,39 euro, cea mai scumpa locatie din Europa. In majoritatea metropolelor europene costurile la cazare au scazut. Si la Bucuresti, costurile cazarii au scazut, desi doar cu 2,83 %, ajungand la 79,59 euro, fata de 81,91 euro, anterior.

Consecinte evidente ale situatiei economice au fost resimtite in special de hotelierii din tarile afectate de criza, Grecia si Portugalia.

Comunicarea completa de presa se gaseste aici:

http://www. hotel. info/Press. aspx?item=1868&mode=article&lng=ROLa Kiev, preturile la hoteluri s-au mentinut la un nivel relativ ridicat,insa, cu media de 121,39 euro, oaspetii au trebuit sa scoata din buzunar, in noiembrie, cu mult mai putin decat pana acum.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com