Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  MEDIAFAX si Consiliul Concurentei Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri.

Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Academia de Studii Economice, REI, Laszlo GYERKO - Consilier de Concurenta, Consiliul Concurentei si Rozalia STEFANESCU - Inspector de Concurenta (raportor), Consiliul Concurentei.

In cadrul evenimentului se va discuta si despre importanta si rolul concurentei pentru mediul de afaceri. Tot in cadrul conferintei vor fi prezentate si cateva solutii oferite de catre consultantii juridici firmelor.

Top managerii si directorii juridici au ocazia sa afle noutati in ceea ce priveste importanta si rolul concurentei pentru mediul de afaceri, dar si despre rolul consultantului pentru o intelegere si aplicare cat mai buna a normelor concurentei.
Prioritatile anului 2013 in domeniul concurentei vor fi de asemenea prezentate in cadrul conferintei Mediafax Talks about Competition.

Evenimentul are ca partener principal Popovici Nitu & Asociatii.

Conferinta va reuni peste 150 de participanti: reprezentanti ai Consiliului Concurentei, reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale, reprezentanti ai Ministerului Justitiei, specialistii si practicienii din domeniul concurentei, managementului si administratiei publice, reprezentanti la nivel de top management si consilieri juridici din cadrul companiilor active in toate industriile: auto, energie, retail, pharma, telecom, banci, asigurari, investitii, leasing, constructii, logistic, reprezentanti ai asociatiilor: Camera de Comert Romano-Germana, AmCham, Camera de comert Romano-Austriaca, AOAR, Consiliul Investitorilor Straini, reprezentanti ai ambasadelor, bancheri, consultanti, , cit si reprezentanti ai mass media (TV, radio si presa scrisa).

Mai multe detalii cat si agenda evenimentului Mediafax Talks about Competition pot fi gasite pe website-ul http://www. mediafaxtalks. ro/competition-2012/program-21-899

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Agentia de presa Mediafax si Consiliul Concurentei organizeaza conferinta "Mediafax Talks about Competition 5", miercuri 28 noiembrie 2012, incepand cu ora 09:30, la Hotelul Radisson BLU, Sala Atlas.

Aflata la cea de-a cincea editie, conferinta se va desfasura sub forma unei mese rotunde, pentru a permite o cat mai mare interactivitate, iar temele principale vor fi legatura dintre concurenta si mediul de afaceri, precum si concurenta si activitatea autoritatilor centrale si locale.
Ambele teme vor fi analizate in cadrul conferintei de lectori precum Bogdan CHIRITOIU - Presedinte Consiliul Concurentei, Otilian NEAGOE - Vicepresedinte Consiliul Concurentei, Eugen TEODOROVICI - Consilier de Stat, Guvernul Romaniei, Mihaela ION - Managing Associate, Popovici Nitu & Asociatii, Radu MUSETESCU - Conf. univ. Dr. Vor fi dezbatute de asemenea prevederile si consecintele articolului 9 din Legea Concurentei: cum anume intervine Consiliul atunci cand autoritatile publice distorsioneaza prin masurile lor concurenta.

Reprezentantii companiilor vor putea afla cum sa respecte normele concurentiale. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Mediafax Foto lanseaza albumul

ro/">Mediafax Foto


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com