Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  MEDIAFAX si Fundatia MediaPro Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

In unele cazuri, persoanele aflate in somaj pentru o lunga perioada de timp intampina dificultati in adaptarea la cerintele pietei muncii, iar calificarile lor sunt redundante pe piata muncii.

Masurile implementate prin proiectul "Jurnalism cetatenesc, sansa pentru ocupare - JETOP" sunt un sprijin pentru reintegrarea somerilor pe piata muncii si vor duce la imbunatatirea sanselor de ocupare in regiunea Bucuresti - Ilfov.

La proiect vor participa 100 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca sau someri de lunga durata din regiunea Bucuresti - Ilfov. Implicarea lor in proiect presupune participarea la un curs de reporter, la care vor dobandi cunostintele necesare practicarii meseriei de jurnalist si isi vor forma abilitati care sa le permita ocuparea unui loc de munca in domeniul media.

In cadrul proiectului va fi derulata o campanie de informare privind piata muncii din sectorul media, in care vor fi prezentate directiile spre care se indreapta acest domeniu si oportunitatile de angajare.

Activitatile proiectului includ orientare si consiliere profesionala, asistenta si consiliere pentru demararea unei activitati independente in domeniul media, precum si formare profesionala prin organizarea unui curs de reporter pentru cele 100 de persoane din grupul tinta.

La finalul cursului de reporter, participantii la proiect vor pune in aplicare cunostintele si abilitatile dobandite si vor realiza materiale de presa care vor fi evaluate de specialisti in domeniu. . 1 . de identificare al contractului: POSDRU/106/5. 1/G/75858

Bucuresti, 28 aprilie 2011

Compania MEDIAFAX, in parteneriat cu Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro, lanseaza joi, 28 aprilie, proiectul "Jurnalism cetatenesc, sansa pentru ocupare - JETOP" (ID 75858), finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Trecerea de la statutul de somer la cel de angajat nu este intotdeauna usoara, mai ales in conditiile economice actuale. Cele mai bune materiale vor fi publicate in presa, iar autorii lor vor fi premiati.

Proiectul se desfasoara pe o perioada de 12 luni, iar la finalizarea acestuia membrii grupului tinta vor avea posibilitatea sa se angajeze in mass-media sau sa lucreze pe cont propriu in acest domeniu, printr-o colaborare cu structuri de presa sau printr-o activitate independenta.

Obiectivul general al proiectului vizeaza cresterea ratei de ocupare la nivelul regiunii Bucuresti - Ilfov.

Va asteptam la conferinta de lansare a proiectului "Jurnalism cetatenesc, sansa pentru ocupare - JETOP", care va avea loc joi, 28 aprilie, de la ora 9. 30, la Hotel Howard Johnson Grand Plaza, sala Platinum Grand Ballroom.

Persoana de contact:
 Ana Gulie, expert comunicare
MEDIAFAX S. A.
 Tel: 0318. 256. 293
 e-mail: jetop@mediafax. ro

9. 30 - 10. 00 - Inregistrarea participantilor
10. 00 - 10. 40 - Conferinta de presa sutinuta de reprezentanti ai companiei MEDIAFAX si ai Fundatiei pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro
10. 40 - 11. 00 - Sesiune de intrebari si discutii
11. 00 - 12. 00 - Bufet

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com