Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  MIRA TELECOM provoaca la joaca Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Mira Telecom sponsorizeaza concursul de creatie si implementare de jocuri interactive in format Flash: "Mira Telecom te provoaca - CASTIGA IN JOACA!", lansat in parteneriat cu Colegiul National Cantemir Voda si firma WitchHut. Tema propusa elevilor se numeste "Puzzle".

Sunt eligibili pentru concurs elevii Colegiului National Cantemir Voda, specializarea matematica - informatica, indiferent de anul de studiu. Pe termen lung dorim sa investim in cei mai buni dintre ei, pasionati de informatica si interesati in mod real de cariera, sa-i atragem in proiecte interesante, in special pe parte de cercetare si dezvoltare, domeniu de baza al activitatii noastre. Pentru viitor sustinem demersul liceului de a infiinta un centru de excelenta care sa dezvolte asemenea proiecte. MIRA TELECOM are in prezent o experienta de 14 ani pe piata romaneasca si internationala.

Fisierele vor fi transmise prin e-mail la adresa concurs@miratelecom. ro, pana la data de 23 iulie 2012 ora 23:59. Castigatorii vor fi anuntati in data de 9 august 2012, pe site-ul www. miratelecom. ro/student si pe pagina de Facebook: www. facebook. com/mira. telecom.

Parteneriatul cu Colegiul National Cantemir Voda este parte a programului "MIRA TELECOM Student - Programming the future", dedicat promovarii si sustinerii tinerilor cu rezultate remarcabile.

MIRA TELECOM - companie cu capital integral romanesc, fondata si condusa de Stelian Ilie, Presedinte al Grupului - si-a inceput activitatea cu distributia echipamentelor de radiocomunicatii. Diversificarea serviciilor a reprezentat un principiu de baza in evolutia companiei, MIRA TELECOM oferind astazi solutii complete de securitate, IT si telecom, dublate de un serviciu integrat eficient si operativ, care sa aduca o reala valoare adaugata operatiunilor clientilor. Detalii suplimentare pe site-ul www. miratelecom. ro/student.

Toate jocurile vor fi publicate si votate pe site-ul ejocuri. ro, cel mai vizitat portal de jocuri din Romania. Trei elevi departajati pe criterii tehnice si de creativitate in urma concursului, vor primi din partea MIRA TELECOM sponsorizari in echipamente IT&C: un iPad 2 Apple 16GB 3G, o consola Sony PlayStation Vita Wi-Fi si un telefon mobil Samsung S7500 Galaxy Ace Plus.

"Scopul acestui parteneriat este de a stimula creativitatea elevilor si de a dezvolta o relatie de colaborare permanenta atat cu elevii cat si cu profesorii de la Colegiul Cantemir Voda. Investitia in cercetare si in tinerii cu potential reprezinta o preocupare constanta pentru compania noastra", a declarat Stelian Ilie, Presedintele MIRA TELECOM.

Fisiere trimise vor fi in formatul swf iar e-mailul va contine cateva informatii tehnice despre joc: versiune de Action Script folosita, frame rate, dimensiuni, precum si o scurta descriere.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com