Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Magazinul online Atriaro la 5 luni de la Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Cu un ritm de crestere mediu lunar de 130%, Atria. ro a atins deja o cifra de afaceri de 40. 000 RON in luna decembrie si isi propune pentru anul 2011 o cifra de afaceri de minim 500. 000 RON.

Colectiile de baza ale magazinului Atria. ro o reprezinta covoarele (45% din CA), respectiv perdele si draperii (20% din CA), alaturi de care se ofera clientilor o gama larga de textile si accesorii de decoratiuni interioare destinate creerii unei ambiante cat mai placute (prosoape, halate de baie, covorase de baie, cuverturi, lenjerii de pat, fete de masa, seturi de bucatarie si altele). Atria. ro este brandul on-line al firmei Perpetuum, specializata in pardoseli si produse de decoratiuni interioare si exterioare. Magazinul on-line www. atria. ro s-a lansat oficial la sfarsitul lunii septembrie 2010 si a reusit sa atraga in doar 5 luni de existenta peste 700 de clienti multumiti. Planurile pentru anul 2011 includ largirea gamei sortimentale cu galerii pentru perdele si draperii (s-au lansat deja in luna ianuarie 4 modele cu un design modern si minimalist), traverse mocheta si improspatarea ofertei actuale prin alinierea la cele mai moderne tendinte pe plan mondial.

Preturile practicate sunt foarte avantajoase, procesul de cumparare este foarte simplu, iar livrarile sunt prompte deoarece toate produsele din gama sotrimentala se afla pe stoc.

"Multumim tuturor clientilor Atria. ro care au avut incredere in noi inca de la inceput si le promitem un an 2011 plin de produse dragute, utile si accesibile care sa le usureze si infrumuseteze viata de zi cu zi!" ne-a spus Dan Pitic, director general Perpetuum.

SEDIUL CENTRAL:
SC Ax Perpetuum Impex SRL
Cluj-Napoca, Romania
Str. Branului nr. 53
Tel/fax. : 0264 - 595700
Mobil: 0754 - 320. 320
Program: luni - vineri 8. 30 - 17. 00
E-mail: marketing@atria. ro
vanzari@atria. ro

www. perpetuum. ro

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com