Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Marius Ghenea participa la cea de-a treia Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Pe baza feedback-ului pozitiv primit din partea participantilor de la primele doua intalniri alaturi de Radu Georgescu (Chairman GECAD Group) si Ana Maria Andronic (Senior Associate Biris Goran), sesiunile lunare de mentorat si consultanta Venture Mentoring vor continua pe parcursul intregului an 2012.

"In 2012, Fundatia VentureConnect a pornit o serie de activitati dedicate mediului antreprenorial care au rolul de a maturiza acest ecosistem si de a oferi proiectelor romanesti resursele necesare de networking si mentorat. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o organizatie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc - cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri - prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

Despre Allegro Group Romania:

Parte a grupului media international Naspers, Allegro Group beneficiaza de o experienta de peste 12 ani in e-commerce, dezvoltand platforme de shopping-online in 17 tari, pe 3 continente. VentureConnect, program dedicat antreprenorilor din IT, tehnologie si on-line, anunta cea de-a treia intalnire din cadrul programului Venture Mentoring. Taxa de participare este de 150 RON.

Despre VentureConnect:

VentureConnect a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (Senior Associate la Biris Goran) si Daniel Visoiu (Partener la Biris Goran), impreuna cu un grup de antreprenori IT/on-line binecunoscuti precum Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (Chairman GECAD Group), Orlando Nicoara (Director General Mediafax Group si antreprenor on-line), P├ęter Barta (Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare) si Dragos Roua (antreprenor on-line).

Despre Fundatia Post-Privatizare:

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Pana la acest nivel, insa, cred ca avem nevoie de o perioada de mentorat activ, iar alaturi de membrii boardului VentureConnect ne implicam direct si structurat in acest proces", spune Marius Ghenea.

Cea de-a treia intalnire isi propune sa aduca in discutie subiecte de interes pentru startup-uri, printre care: structurarea afacerii, strategie, e-commerce, Internet, produsul dezvoltat si pozitionarea sa in piata, procesul de finantare, precum si relationarea cu un posibil investitor.

Intalnirea din 17 mai incepe la ora 15. 00, inscrierile realizandu-se pe website-ul evenimentului: http://www. ventureconnect. ro/events/venture-mentoring/. In Romania, Allegro Group este unul dintre cei mai importanti actori de pe piata de comert electronic, avand in portofoliul sau platforme de e-commerce si anunturi de top: Autovit. ro, Mercador. ro, Compari. ro si TrendZone. ro. In fiecare luna, un mentor VentureConnect se va intalni cu antreprenorii care au nevoie de raspunsuri si solutii la problemele de business pe care le intampina.

Marius Ghenea, business-angel, membru fondator al Fundatiei VentureConnect, mentor in cadrul programului S4S Romania dezvoltat de Fundatia Post-Privatizare, dar si Presedinte ARMO (Asociatia Romana a Magazinelor Online), va conduce cea de-a treia intalnire Venture Mentoring din 17 mai, incepand cu ora 15. 00. Vrem sa incurajam tinerele start-up-uri catre afaceri scalabile, profitabile care sa atraga activ interesul investitorilor din Romania sau din afara, interes care sa se materializeze prin investitii notabile tip seed si venture capital.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com