Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Media One sarbatoreste 19 ani de comunicare Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Scopul campaniei este de a transmite cetatenilor informatiile necesare, dar si de a le insufla atitudinea adecvata pentru a respecta si aplica in mod corect principiile colectarii selective in vederea reciclarii deseurilor, atragand totodata atentia asupra necesitatii acestei practici. Incepand din 2003, compania Media One ofera servicii de comunicare integrate catre diversi clienti institutionali si privati alaturi de care a implementat numeroase campanii educational - informative. Agentia de comunicare si PR MEDIA ONE sarbatoreste luna aceasta nouasprezece ani de prezenta activa pe piata de publicitate din Romania.

Media One a fost infiintata in decembrie 1994 ca studio de creatie si s-a dezvoltat pana la stadiul de agentie de publicitate full-service, oferind servicii de creatie si productie materiale de informare si audio-video, organizare evenimente, servicii de PR, media buying si planning. Beneficiari ai acestor campanii sunt clienti publici si privati precum Ministerul Administratiei si Internelor, Louis Berger SAS, Ministerul Muncii, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, Asociatia pentru Implementarea Democratiei, Fichtner GmbH & Co. , Universitatea de Vest "Vasile Goldis" Arad, Asociatia Femeilor din Romania, Societatea de Imunologie din Romania, United Nations Development Programme Romania, USAID, ZZato Corporation, ATC Consultants GmbH.

Cel mai recent proiect de amploare dezvoltat de Media One este campania de constientizare MURESUL RECICLEAZA, parte a proiectului "Sistem de Management Integrat al Deseurilor Solide in Judetul Mures"(SMIDS) - beneficiar Consiliul Judetean Mures. Campania reprezinta un proiect de portofoliu prin complexitatea activitatilor de comunicare ce acopera intreg spectrul ATL si BTL. Performanta Media One este asigurata de o echipa tanara, creativa si dedicata, avand o bogata experienta in comunicare, dobandita in cele mai importante retele de advertising si PR si bucurandu-se de legaturi puternice cu numerosi parteneri internationali.

2013 este al patrulea an in care cifra de afaceri depaseste un milion de euro, Media One deruland campanii integrate de constientizare si informare in sprijinul unor cauze importante pentru mediu si societate, pentru a sustine egalitatea de sanse si gen, incurajarea unui stil de viata sanatos, educatia de calitate, promovarea tinerelor talente, protectia mediului si conservarea resurselor naturale, precum si alte principii si valori de baza ale unei societati moderne. Viitorul depinde de noi" au fost transmise prin videoclipuri muzicale, pe muzica si versuri originale interpretate de o vedeta cu rezonanta pentru publicul tinta ales - Vizi Imre, semifinalist al concursului Vocea Romaniei 2012 - prin "Caravana Viitorului" ce a strabatut intreg judetul cu demonstratii practice si a acordat premii consistente celor mai responsabili cetateni, prin taberele BIOMAGIA, ECOACADEMIA si ECOSCOALA organizate pentru elevi si cadre didactice, prin "BIOautograful" -seria de intalniri muzicale eco-educative ale lui Vizi Imre cu tinerii din scoli si licee, dar si prin "ECO-Weekend-uri colective" pline de distractie, concursuri, concerte si premii pe masura.

Creativitatea tuturor instrumentelor realizate si apreciate inclusiv de AM POS Mediu, finantatorul proiectului SMIDS, a facut ca aceasta campanie sa se remarce prin originalitate si prospetime in peisajul proiectelor finantate din fonduri europene.

Mesajele initiativei MURESUL RECICLEAZA derulata sub sloganul "Parteneriat pentru mediu. In prezent, agentia de comunicare Media One este printre primele cinci companii din Romania in domeniul serviciilor de comunicare institutionala.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com