Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Mediafax lanseaza un site de sarbatori Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la stiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzica, ringtonuri). .

Informatii despre traditiile de sarbatori din Romania si din alte tari, precum si topuri ale celor mai bune filme si carti despre Craciun sunt, de asemenea, incluse in site-ul pentru mobil Mediafax si Orange lanseaza joi, 17 decembrie, in parteneriat cu Elicom si Media Sat, un site de sarbatori in portalul pentru mobil Orange World, continand informatii, topuri si sugestii pentru Craciun si Revelion Sugestiile de cadouri si de meniuri sunt completate cu felicitari SMS, sonerii si tonuri de asteptate create pentru aceasta perioada a anului si propuneri de carti si filme clasice de Craciun", spune Cristina Ludae, Unit Manager Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax care furnizeaza continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila.

Despre Mediafax Mobile Services

Din 2003, Mediafax - cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania - este producator si furnizor de continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila. Ii pot spune ce cadouri doresc sa primeasca, ii pot recita poezii si fredona cantece, spunandu-i daca au fost cuminti si anul acesta.

Linia telefonica speciala de sarbatori va ramane deschisa pana pe 24 decembrie.

"Prin acest site si linia directa cu Mos Craciun, ii invitam pe clientii Orange sa intre in atmosfera sarbatorilor de iarna si sa se pregateasca pentru ele. Orange Romania se remarca prin cea mai larga acoperire a retelei si performante excelente in serviciile de asistenta oferite clientilor.

Despre Elicom

Elicom este furnizor de servicii de telecomunicatii si Call Center din 1991. . In 2008, divizia din cadrul Mediafax a lansat primul joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film romanesc, Supravietuitorul, iar in 2009 - prima telenovela adaptata pentru difuzarea pe mobil, Amanda O.

Despre Orange

Orange este lider de piata in Romania cu 10,7 milioane de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume. Elicom produce si opereaza platforme de servicii cu valoare adaugata pentru operatori de telecomunicatii, fiind de asemenea agregator de content informational si de entertainment.

Despre Media Sat

Media Sat este una dintre principalele companii de telecomunicatii care activeaza pe piata romaneasca.
Fondata in 1997, Media Sat ofera o paleta larga de servicii si produse in domeniul telecomunicatiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixa, platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie si Broadcasting TV si Radio.
In 2007, Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete romanesti pentru telefoanele mobile: Nicoleta Luciu Poker, Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks si Diana Dumitrescu Xcuts.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Erata referitoare la comunicatul

44, Judetul Mures anunta semnarea in data de 13

PLOIESTI SHOPPING CITY un pas mai aproape

Investitia totala in proiect este de 65 Mil


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com