Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Modificari in componenta Directoratului Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Vienna Insurance Group si Compensa TUnŻ S. A. Vienna Insurance Group.

In cadrul companiei ASIROM, domnul Gołębiewski va fi responsabil de diviziile de contabilitate, controlling si investitii.

Despre ASIROM Vienna Insurance Group

De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-le acestora siguranta si confortul de care au nevoie, definind permanent tendintele pietei locale a asigurarilor.

ASIROM este in primul rand o companie care ofera solutii viabile clientilor sai, adaptandu-si permanent produsele si tarifele la tendintele pietei, respectandu-si totodata obligatiile asumate prin contractele de asigurare.

2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore, care au adus beneficii notabile pentru ASIROM, ramanand in istorie drept anul cand compania de asigurari s-a alaturat marii familii a grupului lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est, Vienna Insurance Group (VIG).

Vienna Insurance Group (VIG) este lider in asigurari atat in Austria, cat si in Europa Centrala si de Est. Aproximativ 50 de companii din 24 de tari formeaza un Grup cu o traditie, brand-uri puternice si relatii apropiate cu clientii. Vienna Insurance Group, ocupand functia de CFO in Capitol Sp. z o. o. si alte numeroase functii in Compensa TU S. A. VIG are o experienta de 190 de ani in domeniul asigurarilor. Cu peste 24. 000 de angajati, Vienna Insurance Group este liderul incontenstabil pe pietele cele mai importante din portofoliu. In cursul sedintei a Consiliului de Supraveghere al ASIROM, care a avut loc in data de 6 iunie 2013, au fost hotarate cateva modificari de natura organizatorica in companie.

Astfel, domnul Dan-Gabriel Sauer a fost eliberat din functie ca urmare a dorintei sale de a se dedica unei alte oportunitati profesionale.

Incepand cu luna iulie, domnul Marek Gołębiewski va prelua functia de CFO conform organigramei in vigoare, fiind numit Membru al Directoratului ASIROM.

Domnul Marek Gołębiewski a terminat Facultatea de Studii Economice din Varsovia si face parte din grupul Vienna Insurance Group din 2001, fiind membru de directorat in compania Polisa - Życie TU S. A. Prin urmare, are o pozitionare excelenta, ce ii permite sa profite de oportunitatile de crestere pe termen lung intr-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group (VIG) este compania cu cel mai bun rating al indicelui ATX de pe piata bursiera austriaca; este de asemenea listat si in Prague Stock Exchange.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com