Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Mos Craciun a venit pentru Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

A curs muzica , dansul, jocurile iar angajatii s-au intrecut in karaoke. Ne dorim ca toti clientii nostrii sa beneficieze de o servire impecabila. Constructia City Park Mall a fost anuntata in martie 2006, iar lucrarile au fost finalizate in luna mai 2008.

City Park Mall of Constanta a fost inaugurat in luna mai 2008 si este cel mai grandios proiect de shopping, leisure & entertainment din orasul Constanta, rezultatul unei investitii de aproape 70 de milioane de euro, care a generat peste 1. 500 de locuri de munca si a devenit un reper important, atat pentru locuitorii orasului, cat si pentru turisti. City Park Mall este delimitat de doua bulevarde principale si are vizibilitate foarte buna si acces usor, prin reteaua extinsa de mijloace de transport din vecinatate. Este a doua petrecre anul acesta oferita angajatilor magazinelor si ne bucuram de interesul si succesul acestor actiuni. A fost un an greu, dar a meritat! Ne-am dedicat total si am fost bonusati de City Park Mall in cadrul competitiilor dintre magazine. Mare petrecere mare in City Park Mall of Constanta in noaptea din 23 spre 24 decembrie 2009, oferita tuturor angajatilor magazinelor, de catre Managementul City Park Mall of Constanta.

Dupa o zi plina, unde constantenii au venit in numar mare la City Park Mall pentru a cumpara cadouri de exceptie si a le oferii celor dragi in sub bradul de Craciun, conducerea City Park Mall le-a oferit angajatilor din magazinele sale, petrecerea de Craciun.

A curs vinul fiert, berea, sucul si cafeaua, s-a mancat pe saturate delicatese spaniole baguettes si galettes cu diferite toppinguri in functie de preferinte: cascaval , salam, sunca,ciuperci, rosii, iar desertul a stat la loc de cinste: crepes cu arome exotice de anans, banane, kiwi , la care s-au adaugat capsiuni si nutella. Toate aceste incurajari venite din partea conducerii, ne stimuleaza foarte mult. Binteles, Mos Craciun a fost nelipsit si a oferit tuturor multe cadouri si poze de neuitat.

" Multumim conducerii City Park Mall pentru faptul ca este mereu alaturi de noi, angajatii magazinelor, rasfatandu-ne cu petreceri, cursuri si bonusuri, stimulandu-ne in a fi cei mai buni. Ne dorim ca seriile petrecerilor sa continue si anul viitor si sa ne bucuram de grija si protectia oferia de conducerea City Park Mall" a declarat Vaccea Nurgian Sefa magazinului Leonardo.

Conducerea City Park Mall of Constanta investeste foarte mult in stimularea angajatilor din magazinele sale, prin training-uri , concursuri in stimularea vanzarilor cu premii in excursii sau bani si multe petreceri.

"Ne concentram foarte mult atentia si catre angajatii magazinelor deoarece, un zambet placut, o urare de bun venit si un serviciu exemplar sunt cheia spre o vanzare excelenta. Cu siguranta vom continua sa investim in cei care ne reprezinta in fata clientului" a declarat Sorin Scintei direcorul general al City Park Mall of Constanta.

###

City Park Mall din Constanta este situat in Bulevardul Alexandru Lapusneanu nr. 116 C, in zona de nord a orasului Constanta, in Parcul Municipal, pe malul lacului Tabacarie.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com