Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Musat Asociatii implicata Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

De asemenea, renumita publicatie Chambers Europe a decernat firmei MUSAT & ASOCIATII trofeul "Romanian Law Firm of the Year", pentru casa de avocatura cu cele mai bune performante pe parcursul anului trecut in Romania, in cadrul galei "Chambers Europe Awards for Excellence 2011".

MUSAT & ASOCIATII ofera in mod regulat consiliere juridica celor mai cunoscute si respectate corporatii din Romania, inclusiv o treime din Top 100 si jumatate din Top 500 mari companii, precum si institutiilor publice si financiare locale in tranzactii corporative si financiare sofisticate si in proceduri complexe de rezolvare a conflictelor. Firma este recunoscuta pentru implicarea sa constanta in tranzactii de anvergura pe piata de capital, precum oferta publica de preluare derulata de Rompetrol Group pentru Rompetrol Rafinare, preluarea si delistarea Bere Azuga de catre SABMiller sau asistarea Sanofi-Aventis cu privire la oferta de preluare pe piata locala a Zentiva.

Expertiza Musat & Asociatii in piete de capital este recunoscuta de prestigioasele ghiduri juridice internationale de specialitate, IFLR 1000 si PLC-Which Lawyer?, care plaseaza firma in topul firmelor de avocatura din Romania in aceasta arie de practica. Avand 16 parteneri si peste 100 de avocati si consilieri, MUSAT & ASOCIATII ofera servicii de consultanta in toate sectoarele avocaturii de business, incluzand fuziuni & achizitii, privatizari, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenta, drept societar, telecomunicatii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piete de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUSAT & ASOCIATII este recunoscuta ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din Romania, iar publicatiile straine de specialitate (Chambers & Partners, Practical Law Company, International Financial Law Review, Legal 500 etc. ) recomanda cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pietei avocatiale, multi dintre avocatii firmei fiind la randul lor nominalizati de aceste publicatii ca facand parte din elita avocaturii de business din Romania.

MUSAT & ASOCIATII este prima casa de avocatura de pe piata locala distinsa cu prestigiosul premiu "The National Law Firm of the Year" acordat de publicatia britanica de specialitate International Financial Law Review (IFLR) care realizeaza si binecunoscutul ghid juridic international IFLR 1000. Portofoliul firmei cuprinde peste 2. 500 clienti, majoritatea din categoria investitorilor straini printre care: Enel SpA, GDF Suez, Rompetrol, Colas, European Investment Bank, RBS (Royal Bank of Scotland), ING Bank, Fortis Bank, KBC Bank, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BNP Paribas, OTP Bank, Eli Lilly, GlaxoSmithKline, Novartis, Roche, Abbot, General Electric, General Motors, Microsoft, Intel, Oracle, Google, AON, Amazon. com, AT&T, Nokia, Alcatel - Lucent, Telecom Italia, Thyssen Krupp, Generali, AFI Europe, Electrolux, Caterpillar, Monsanto, Deutsche Bahn, SAB Miller, etc. Mandatul a inclus selectia consortiului de intermediere, pana la supervizarea tuturor activitatilor, incluzand negocierea contractului de intermediere, realizarea prospectului, structurarea tranzactiei si asistenta pe tot parcursul procesului de vanzare.

"Structurarea ofertei intr-o maniera care sa permita incadrarea in termenele stranse agreate cu Fondul Monetar International, derularea discutiilor cu autoritatile de reglementare, armonizarea procesului de culegere a informatiilor relevante conform reglementarilor europene au reprezentat o parte dintre aspectele juridice cheie, care au necesitat o atentie deosebita", spune Miruna Suciu, Partner si coordonator al departamentelor de energie si piete de capital, care a condus echipa de sase avocati experimentati in tranzactii complexe pe piata de capital implicata in acest proiect. "Am avut ca modele SPO-uri derulate in spatiul european, pe piete mai mature", adauga Miruna Suciu.

Musat & Asociatii mai este implicata in alte doua proiecte importante pe piata de capital: vanzarea pachetului de 15% din actiunile Transgaz la Bursa de Valori Bucuresti si lansarea ofertei publice initiale pentru vanzarea a 20% din Tarom. Vanzarea secundara a unui pachet de 15% din actiunile Transelectrica, initiata ieri, reprezinta un moment indelung asteptat de piata, investitori si de organismele financiare internationale. Musat & Asociatii ofera de asemenea asistenta juridica Ministerului Economiei si Hidroelectrica in proiectul de constructie a Hidrocentralei de la Tarnita-Lapusesti, cu o investitie estimata de 1,3 miliarde de euro.

Despre MUSAT & ASOCIATII

MUSAT & ASOCIATII este una dintre primele case de avocatura infiintate in Romania, dupa 1 ianuarie 1990. In domeniul energiei, casa de avocatura este de asemenea recomandata pe primul loc in topurile realizate pe piata avocatiala locala de cunoscutele publicatii londoneze Legal 500 si Chambers & Partners.

Totodata, portofoliul Musat & Asociatii in domeniul energiei include numeroase proiecte de amploare, dintre cele mai rasunatoare derulate in sectorul energetic romanesc, precum privatizarea Electrica Muntenia Sud, restructurarea datoriilor Termoelectrica, in valoare de 1,2 miliarde de euro, asistarea Enel in proiectul de constructie a reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda, evaluat la 4 miliarde de euro, precum si in proiectul brownfield de modernizare a termocentralei de 800 de MW situata in Braila, cu investitii estimate la peste un miliard de euro. Musat & Asociatii a fost direct implicata in acest proiect de referinta, consiliind Oficiul Participatiilor Statului in Privatizari si Industrie (OPSPI) inca de la initierea proiectului din martie 2011.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com