Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Musat Asociatii numeste 4 noi parteneri Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

In plus, este specializata si in drept comunitar, acordand consultanta de specialitate unui portofoliu semnificativ de clienti cu referire la aplicarea reglementarilor UE pe teritoriul tarii noastre.

Printre proiectele coordonate in ultimul timp de Alina Popescu se numara: consilierea liderului mondial in productia de telefoane mobile in legatura cu construirea si vanzarea unei facilitati de productie, investitia totala depasind 60. 000. 000 EUR; consilierea companiei americane Abbott Laboratories privind achizitionarea Solvay Pharmaceuticals si restructurarea activitatilor desfasurate de Abbott Laboratories in Romania; reprezentarea companiei Maynards Europe GmbH, expert mondial in licitatii, lichidari si servicii de evaluare, in legatura cu o disputa comerciala impotriva Ford Romania, valoarea acesteia fiind de peste 20. 000. 000 USD; asistenta juridica acordata societatilor IHC Hytop BV si IHC Parts & Services BV, membre ale Grupului IHC, unul dintre cei mai importanti producatori industriali din Olanda, specializat in tehnologia maritima, in legatura cu mai multe proiecte in Romania; asistenta acordata PPF Investments (cel mai mare fond de investitii din Republica Ceha) in legatura cu diverse alte achizitii private in Romania, in valoare de peste 100. 000. 000 EUR; AEGEAN Airlines in legatura cu achizitionarea unei importante companii aeriene low cost din Romania.

Ionut Bohalteanu, avocat si consultant fiscal, este membru al firmei din anul 2004, fiind unul dintre coordonatorii departamentului de taxe din cadrul Musat & Asociatii. Portofoliul firmei cuprinde peste 2. 500 clienti, majoritatea din categoria investitorilor straini printre care: Enel SpA, GDF Suez, Rompetrol, Colas, European Investment Bank, RBS (Royal Bank of Scotland), ING Bank, Fortis Bank, KBC Bank, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BNP Paribas, OTP Bank, Eli Lilly, GlaxoSmithKline, Novartis, Roche, Abbot, General Electric, General Motors, Microsoft, Intel, Oracle, Google, AON, Amazon. com, AT&T, Nokia, Alcatel-Lucent, Telecom Italia, Thyssen Krupp, Generali, AFI Europe, Electrolux, Caterpillar, Monsanto, Deutsche Bahn, SAB Miller, etc. Toti cei patru noi parteneri - Ionut, Iulian, Alina si Monia - provin din interiorul firmei, fiind avocati formati la Ā«Scoala Musat & AsociatiiĀ», iar promovarea lor in pozitia de partener reprezinta o recunoastere a eforturilor, dedicarii si succeselor pe care le-au inregistrat de-a lungul timpului in proiecte in care au asistat clienti de referinta pentru portofoliul firmei, dar si pentru piata locala, in general", a declarat Gheorghe Musat, Senior Partner, Musat & Asociatii.

Monia Dobrescu face parte din echipa Musat & Asociatii de peste 9 ani, fiind unul dintre cei mai apreciati avocati din Romania specializati in domeniul tranzactiilor imobiliare, finantarea de proiecte si drept bancar. Avand 16 parteneri si peste 100 de avocati si consilieri, MUSAT & ASOCIATII ofera servicii de consultanta in toate sectoarele avocaturii de business, incluzand fuziuni & achizitii, privatizari, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenta, drept societar, telecomunicatii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piete de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUSAT & ASOCIATII este recunoscuta ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din Romania, iar publicatiile straine de specialitate (Chambers & Partners, Practical Law Company, International Financial Law Review, Legal 500 etc. ) recomanda cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pietei avocatiale, multi dintre avocatii firmei fiind la randul lor nominalizati de aceste publicatii ca facand parte din elita avocaturii de business din Romania.

MUSAT & ASOCIATII este prima casa de avocatura de pe piata locala distinsa cu prestigiosul premiu "The National Law Firm of the Year" acordat de publicatia britanica de specialitate International Financial Law Review (IFLR) care realizeaza si binecunoscutul ghid juridic international IFLR 1000. A fost implicata in tranzactii complexe derulate de companii nationale si internationale, pentru care a coordonat activitatea de due-diligence, intocmirea si negocierea documentelor specifice necesare in diferitele stadii ale implementarii proiectelor, acordarea de asistenta juridica in legatura cu finantarea acestor proiecte.

Printre clientii consiliati de Monia Dobrescu in ultimul timp se numara: Banca spaniola Caja de Ahorros y Pensiones de Barcelona in legatura cu diverse finantari acordate de sucursala din Romania pentru dezvoltarea unor proiecte imobiliare, compania imobiliara spaniola Grupo Lar pentru o serie de proiecte rezidentiale, BNP Paribas (Suisse), Credite Agricole (Suisse), Societe Generale, ING Geneva cu privire la contractele de imprumut (si garantiile aferente) incheiate cu diverse societati activand in domeniul petrolier, Teesland iOG in legatura cu un credit sindicalizat acordat pentru achizitionarea unor spatii industriale in Romania, Immofinanz in legatura cu refinantarea societatilor din Romania, ING Belgium in legatura cu divizia de imobiliare din Romania, grupul Tornator in legatura cu diverse investitii imobiliare in Romania, etc.

Alina Popescu are o vechime de 8 ani la Musat & Asociatii, perioada in care a reprezentat clienti de renume international in finalizarea unor tranzactii internationale de fuziuni si achizitii, joint-ventures, contracte comerciale internationale, precum si in proceduri complexe de arbitraj intern si international. De asemenea, renumita publicatie Chambers Europe a decernat firmei MUSAT & ASOCIATII trofeul "Romanian Law Firm of the Year", pentru casa de avocatura cu cele mai bune performante pe parcursul anului trecut in Romania, in cadrul galei "Chambers Europe Awards for Excellence 2011".

MUSAT & ASOCIATII ofera in mod regulat consiliere juridica celor mai cunoscute si respectate corporatii din Romania, inclusiv o treime din Top 100 si jumatate din Top 500 mari companii, precum si institutiilor publice si financiare locale in tranzactii corporative si financiare sofisticate si in proceduri complexe de rezolvare a conflictelor. Pe parcursul carierei sale a acordat consultanta juridica si fiscala pentru importante companii nationale si internationale in proiecte complexe de fiscalitate cu privire la structurarea tranzactiilor in vederea optimizarii fiscale, consultanta in legatura cu efectele fiscale referitoare la ajutorul de stat, impozitul pe profit, TVA si aspecte de taxe vamale pentru clienti de prim rang precum Monsanto, SAB Miller, Enel SpA, Delhaize, etc. De asemenea, ca avocat Ionut Bohalteanu a acumulat experienta considerabila in domeniul energetic si piete de capital asistand clientii in unele dintre cele mai importante tranzactii in domeniu, cum ar fi preluarea Electrica Muntenia Sud de catre Enel, in valoare de peste 800 milioane de EUR, sau oferta publica de preluare a The Rompetrol Group NV cu privire la Rompetrol Rafinare si Rompetrol Well Services, cele mai mari oferte publice realizate pe piata de capital din Romania.

Iulian Popescu s-a alaturat casei de avocatura Musat & Asociatii in urma cu 8 ani, fiind specializat in asistenta si reprezentare juridica in proiecte de achizitii publice, parteneriate public-private si concesiuni. De asemenea, detine o experienta notabila in probleme de dreptul mediului, resurselor naturale (minerit, petrol si gaze), fiind in acelasi timp implicat in litigii comerciale complexe si arbitraje internationale, dar si in proiecte de accesare a fondurilor europene.

Proiectele in care acesta a fost implicat in ultimul timp au inclus asistarea unei companii miniere internationale, in legatura cu explorarea si exploatarea unuia dintre cele mai mari zacaminte miniere din Romania; consultanta acordata Nova Imobiliare cu privire la proiectul PPP cu Municipalitatea Bucuresti pentru dezvoltarea celui mai mare centru comercial din Bucuresti (Colloseum Center); asistarea Halliburton B. V. , un important furnizor american de servicii de achizitii si constructii in domeniul petrolier, in legatura cu dezvoltarea unei facilitati industriale de productie; consilierea grupului Liebrecht & Wood, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte imobiliare din Europa, in legatura cu dezvoltarea si vanzarea mai multor cladiri de birouri situate in Bucuresti, avand o valoare de peste 100. 000. 000 EUR, precum si reprezentarea unor companii straine si romane in fata curtilor nationale si internationale de arbitraj, printre care mentionam (cu titlu exemplificativ) reprezentarea unui grup international din domeniul investitiilor imobiliare intr-un litigiu arbitral cu o valoare agregata a cererilor de aproximativ 60. 000. 000 EUR; reprezentarea Companiei Nationala de Cai Ferate "CFR" SA intr-un litigiu arbitral in fata ICC privind implementarea unui contract tip FIDIC pentru modernizarea infrastructurii feroviare; reprezentarea cu succes a unui grup grecesc din industria metalurgica intr-un proces de arbitraj international cu o valoare agregata de 32. 000. 000 EUR desfasurat la Curtea de Arbitraj International de la Paris in legatura cu indeplinirea obligatiilor asumate prin contractul de privatizare a unei societati din Romania, asistenta acordata unei companii energetice italiene intr-un litigiu arbitral cu Electrica S. A. (Romania), etc.

Despre MUSAT & ASOCIATII

MUSAT & ASOCIATII este una dintre primele case de avocatura infiintate in Romania, dupa 1 ianuarie 1990. Numarul partenerilor Musat & Asociatii ajunge astfel la un total de 16.

"Aceste noi promovari sunt rezultatul excelentei in serviciile de asistenta juridica asigurate de o echipa de avocati de exceptie, recunoscuti ca avocati de top pe ariile lor de expertiza, de catre toate ghidurile juridice de reputatie internationala. Musat & Asociatii isi intareste structura de conducere prin promovarea a 4 noi parteneri - Monia Dobrescu, Alina Elena Popescu, Ionut Bohalteanu si Iulian Popescu, fiecare dintre acestia avand experiente notabile in ariile de practica pe care sunt specializati.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com