Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Constructorul auto japonez Nissan va lansa la finele lui 2012 pe piaţa de Rusia o maşină ieftină, produsă la uzina Avtovaz unde partenerul Renault fabrică modelul Dacia Logan, informează un articol publicat miercuri în cotidianul francez La Tribune.

"Vom lansa pe piaţa de Rusia o maşină cu o lungime de 4,60 metri bazată pe platforma B Zero (cea a Daciei Logan-Sandero)", a declarat directorul Nissan în Rusia, Francois Goupil de Bouille. Acesta a precizat că inaugurarea model va împrumuta caroseria modelului Nisssan Sylphy, o maşina de familie cu patru uşi care se vinde acum în special pe piaţa din China, scrie Agerpres.

Aproximativ 70.000 de euro din acest nou model ar urma să fie produse anual la uzina Avtovaz de la Togliatti, aflată la aproximativ 1.200 kilometri sud de Moscova.

"Avem intenţia de a produce o maşină ieftină pe platforma Avtovaz la sfârşitul anului următor", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt de la Nissan în Rusia, adăugând că va fi vremea de o furie destinată pieţei ruseşti.

 

Constructorii de automobile din alianţa Renault, Nissan şi Avtovaz (companie la care Renault deţine 25%) şi-au propus ca în 2016 să controleze 40% din piaţa auto din Rusia, în acest sens producţia lor locală urmând să ajungă la 1,6 milioane autovehicule. Din cota de 40%, aproximativ 25% ar urma să revină Avtovaz (producătorul autovehiculelor marca Lada), aproximativ 8% ar urma să revină Renault şi aproximativ 7% partenerului japonez Nissan.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Inscrie-te la Targul Cadourilor

Accente Noi Fair va invita in perioada 26

PLOIESTI SHOPPING CITY un pas mai aproape

Investitia totala in proiect este de 65 Mil


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com