Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Noile iPhone 5s si 5c Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Apple a dezvaluit azi noile iPhone 5s si 5c impreuna cu noile tehnologii

 

Cel mai asteptat telefon al anului este desigur noul iPhone 5c (care a fost anuntat ca va fi mai ieftin) si iPhone 5s. Iar ca suita sa fie completa Apple vine si cu IOS7.

IOS7 va fi noul sistem de operare, si va putea fi instalat gratuit pe orice devine incepand cu iPhone 4s, iPad2, iPad mini si touch, si este anuntat ca va avea cam 200 de facilitati. Insa pe langa IOS7 (care nu arata rau ca design), cel mai important este noul iPhone 5s si 5c.
 


Pentru iPhone 5c (o solutie ieftina alternativa la iPhones), noile telefoane vin cu o carcasa de silicon ranforsata cu otel pentru a fi foarte durabile. Au un ecran Retina 4 inchi, procesor A6, camera frontala schimbata HD, dual band si pot face transferuri de pana la 100mb/s. Pretul este de 99$ cu contract in SUA pentru varianta 16GB si 199 varianta 32GB. 

 

 

Pentru iPhone 5S, apple vine cu carcase noi, un procesor A7 pe 64 biti, accelerometru, gyro, CoreMotion M7. Noul M7 va aduce un plus la aplicatiile de sanatate. Dar cel mai important este noul TouchID, care este exact in butonul Home al telefonului si care va citeste amprenta digitala. Astfel Apple livreaza cel mai sigur telefon din lume, ca va putea pe viitor sa aiba profile bazate pe amprenta celui care apasa butonul home. Copii vor avea drepturi limitate asupra telefonului, privilegiile putand fi configurate pentru fiecare amprenta. In plus deschide un drum nou pentru aplicatiile de quick-payment si de ce nu pentru platile rapide in magazine etc. Senzorul este bagat sub o lentila de cristal.

Senzorul tine datele amprentei criptate si nu le trimite aplicatiilor. Cu ajutorul TouchID puteti plati acum aplicatiile in AppStore mult mai rapid/simplu, fara sa mai fie nevoie sa bagati parola.

 

iPhone 5S are un pret de 549$ in SUA (fara contract), 199$/16GB cu contract, 299$/32GB cu contract. Are si carcase disponibile din piele, in nuante de rosu, negru, galben, roz deschis, albastru deschis, portocaliu. Ca si comparatie cu restul versiunilor de iPhone, nu este mai mare decat predecesorul sau si consuma bateria la fel (cu toate ca are procesor nou)

 

 

 

 

 

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com