Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Nou de la Policolor SPOR VOPSEA Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

SPOR VOPSEA ROSTURI, solutia unica pentru improspatarea si redecorarea rosturilor dintre placile ceramice.

Pachetul SPOR VOPSEA ROSTURI cuprinde toate instrumentele necesare aplicarii: 250 ml vopsea cu silicon, pensula si burete.

Ideal pentru proiectele de bricolaj, SPOR VOPSEA ROSTURI este disponibil intr-o gama de 10 culori.

Policolor, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de lacuri si vopsele decorative, lanseaza SPOR VOPSEA ROSTURI.

Policolor lanseaza un nou produs marca SPOR destinat improspatarii rosturilor dintre placile de faianta sau gresie. Vopseaua in exces se indeparteaza usor de pe placile de faianta sau gresie cu ajutorul buretelui din pachet.

Singurul producator cu traditie pe piata din Romania (din 1965), Policolor ofera in prezent solutii si produse structurate in patru categorii ce corespund diviziilor companiei: Policolor Arhitectural (solutii pentru decorarea si finisarea casei), DEKO Professional (sisteme profesionale pentru constructii, amenajari si sisteme complete de termoizolatie), KLAR Professional (sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor) si Industrial Coatings (produse destinate acoperirilor industriale cu arie larga de aplicabilitati).

Policolor are peste 20 de distribuitori in Romania si produsele sale sunt prezente in peste 2. 000 de magazine de retail traditional si in marile retele de bricolaj din Romania. Practic, clientul are la dispozitie un instrument profesional dar usor de folosit pentru refacerea aspectului rosturilor dintre placile ceramice", a declarat Alexandra Rusu, director de marketing Policolor.

SPOR VOPSEA ROSTURI este o vopsea superlavabila alba, care prezinta rezistenta marita la spalarea cu bureti, inclusiv cei abrazivi, si rezistenta superioara la produsele de curatare utilizate in mod obisnuit in bai si bucatarii.

Cu ajutorul SPOR VOPSEA ROSTURI degradarea inerenta in timp a rosturilor poate fi rectificata fara a necesita o interventie majora. SPOR VOPSEA ROSTURI poate fi folosit si pentru redecorarea rosturilor cu alta culoare decat cea initiala, produsul fiind disponibil intr-o gama de 10 culori, acestea fiind ilustrate si pe cutie.

"SPOR VOPSEA ROSTURI incorporeaza tehnologia inovatoare si calitatea recunoscuta a gamei SPOR, aducand consumatorilor un produs unic si necesar operatiunilor de redecorare. Intreaga gama de culori a SPOR VOPSEA ROSTURI este disponibila in magazinele echipate cu masini de nuantare computerizata IRIS Colour System.

Cantitatea de 250 ml de vopsea dintr-un pachet SPOR VOPSEA ROSTURI poate acoperi o suprafata de 2 mp sau 400 metri liniari, luand in considerare rosturi cu o latime medie de 5 mm. Compania dispune in prezent de o retea de 6 magazine proprii.

Grupul Policolor - Orgachim opereaza doua mari unitati de productie: Policolor Romania si Orgachim Bulgaria si este liderul regional in domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor in zona Sud-Est Europeana. Cu un grad ridicat de alb si o aderenta buna la suport, vopseaua vine la pachet cu un set complet pentru folosire, care include o pensula si un burete, astfel ca nu mai este necesara achizitionarea de instrumente suplimentare pentru aplicarea ei. Vopseaua se aplica usor cu ajutorul pensulei din pachet, iar ulterior acestei operatiuni este recomandata o perioada de uscare de 2-12 ore in functie de umiditatea si temperatura mediului in care a fost folosita.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Hatisurile infiintarii firmelor

Odata cu intrarea in vigoare pe data de 9


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com