Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Noua companie OMNIASIG rezultata Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Prin toate aceste elemente, compania rezultata in urma fuziunii vizeaza obiectivul de a ocupa prima pozitie in clasamentul companiilor de asigurari generale din Romania.

In scurt timp, va vom pune la dispozitie informatii detaliate referitor la structura si conducerea noii companii OMNIASIG, precum si obiectivele si planurile pentru anul in curs.

Vienna Insurance Group (VIG) este cea mai bine clasata companie conform indicelui bursier ATX al bursei din Viena. Pe langa acestea, exista filiale ale Wiener St├Ądtische Versicherung in Italia si Slovenia, iar Donau Versicherung are o filiala in Italia.

Pe piata din Austria, Vienna Insurance Group (VIG) este prezenta prin Wiener St├Ądtische Versicherung, Donau Versicherung si Sparkassen Versicherung.In afara pietei de origine Austria, Vienna Insurance Group este activa, prin subsidiare si grupuri de asigurari, si in Albania, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croatia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Turcia, Ucraina, Ungaria si Belorusia. Prin realizarea acestei fuziuni, compania rezultata, al carei nume este OMNIASIG, devine un asigurator mult mai puternic, mai stabil, cu o retea mai extinsa si foarte bine implementata la nivel national, care ofera servicii de asigurare la cele mai inalte standarde de calitate. Obiectivul acestei fuziuni a fost crearea companiei de asigurari lider pe piata din Romania, precum si eficientizarea operatiunilor Vienna Insurance Group pe plan local. Vienna Insurance Group, cu sediul in Viena, este unul din principalele grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est. In acest moment au fost incheiate procedurile organizatorice si operationale aferente procesului de fuziune si activitatea se desfasoara in cadrul unei singure companii, urmand ca in perioada post-fuziune sa fie solutionate o serie de ultime etape necesare, precum transferul de portofoliu si inregistrarea la Registrul Comertului.

OMNIASIG a fuzionat cu BCR Asigurari, conform deciziei Vienna Insurance Group, actionarul majoritar al ambelor companii. Fuziunea dintre BCR Asigurari Vienna Insurance Group, in calitate de societate absorbanta si OMNIASIG Vienna Insurance Group, in calitate de societate absorbita, s-a incheiat cu succes. Incepand cu data de 1 mai 2012, noua companie devine functionala, iar vechiul OMNIASIG Vienna Insurance Group isi inceteaza activitatea.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

JAZZ COMPAS LIVE la Sala ARCUB


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com