Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  O aplicatie 100 romaneasca Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Acum, singura ta grija va fi sa descoperi cât este de frumoasa România si sa spui si altora!Aplicatia CeSaVezi este disponibila gratuit în  <https://itunes. apple. com/us/app/harta-cesavezi-in-romania/id893979676> App Store (iOS) si  <https://play. google. com/store/apps/details?id=ro. plusway. cesavezi&hl=en> Google Play (Android)

 

Poti crea  usor un traseu prin tara care sa atinga toate obiectivele propuse, aflând în acelasi timp distanta pâna la ele si timpul estimat de calatorie.Pentru a fi cât mai usor de folosit aplicatia permite si filtrarea informatiilor dorite, astfel încât poti alege ce sa vezi pe harta, de la starea traficului live pâna la vreme, obiective turistice, cazari sau restaurante. Punctele de interes de pe harta sunt complet documentate, cu descriere si galerie foto, bilet de intrare, orar de vizita, oferte speciale de cazare, restaurante si multe altele. În plus, îti poti crea si un traseu iar navigatorul îti va da indicatiile spre punctul de interes, în functie de pozitia ta.

Într-o societate în care dispozitivele mobile împreuna cu accesul la internet au devenit destul de accesibile, aplicatiile de smartphone evolueaza constant, oferind utilizatorilor experiente imbunatatite bazate pe informatii din ce în ce mai utile. In Iulie 2014 cele 2000 de obiective turistice din site au fost transpuse în aplicatia CeSaVezi, din dorinta de a crea o harta interactiva care sa poata fi folosita oriunde, direct de pe telefonul mobil sau tableta Majoritatea aplicatiilor folosite de catre români sunt dezvoltate de companii din afara granitelor, însa putini stiu ca printre cei care dezvolta acele aplicatii sunt destul de multi români.De la Ce Sa Vezi, am aflat ce se întâmpla atunci când un grup de români pasionati de calatorii în România si de IT, aleg  sa ramâna în tara si sa îmbine într-un mod fericit cele doua pasiuni, rezultatul fiind unul încântator.  De câte ori ai fost îngrijorat înaintea unei calatorii pentru ca nu gasesti locul de cazare perfect, cel mai bun restaurant,  sau obiectivele turistice pe care le poti vizita în timpul vacantei? Acum poti afla aceste informatii personalizate chiar în timp ce calatoresti!Grupul de prieteni  de la Cesavezi. ro, pasionati de calatorie si încântati sa descopere cele mai frumoase obiective turistice din România au lansat în 2013 site-ul cu acelasi nume, cea mai completa initiativa de a promova obiectivele turistice de pe meleagurile românesti. . ro/aplicatia-harta-cesavezi-in-romania/">http://cesavezi. ro/aplicatia-harta-cesavezi-in-romania/> Aplicatia Harta CeSaVezi în România, îti arata pozitia ta pe harta si ce este în jurul tau.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com