Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  O noua cladire de birouri Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Etajele 1-9 cuprind spatii de birouri, noduri de circulatie verticale, trei ascensoare de mare viteza pentru 10 persoane, spatii anexe ( grupuri sanitare si oficiu). Cladirea va cuprinde spatii pentru birouri, spatii de circulatie, spatii auxiliare, spatii tehnice si garaje. Proiectul prevede si realizarea de circulatii carosabile si pietonale, spatii special amenajate pentru depozitarea temporara a rezidurilor menajere, imprejmuiri. Cladirea este dotata cu sisteme de BMS, voce-date, televiziune si internet, videointerfon, centrala de alarmare, detectie si supraveghere etc.

Birourile sunt disponibile pentru preinchiriere prin intermediul Axa Estate Studio, consultantii imobiliari ai Axa Grup. Axa Estate Studio anunta demararea lucrarilor pentru o noua cladire de birouri situata in zona Obor din capitala. Instalatia de climatizare se realizeaza prin centrala de climatizare amplasata la nivelul etajului tehnic. La cerere pot fi executate compartimentari interioare realizate din pereti dubli/simpli de gipscarton dublu placati. Spatiile de birouri pot fi rezervate inca in faza de proiect, fiind ofertate spre preinchiriere.

Agentul exclusiv de vanzari al Axa Grup - Axa Studio Estate - a anuntat saptamana trecuta demararea lucrarilor de constructie pentru viitoarea cladire de birouri din zona de centru a capitalei. Proiectul va fi dezvoltat pe un teren cu o suprafata de 1,490 mp, suprafata destinata spatiilor de birouri insumand 11,000 mp.

La parter vor fi amplasate receptia pentru zona de birouri, zona de asteptare, cafeteria ( 96 locuri ), spatiu comercial cu acces direct stradal, noduri de circulatie verticale, spatii anexe, spatii de parcare. Cele doua subsoluri cuprind 110 locuri de parcare deservite de platforme hidraulice etajate, rampa de acces doua sensuri, adapost de aparare civila, spatii tehnice si circulatii.

Este asigurata contorizarea independenta pentru fiecare spatiu de birouri, pentru garaj si pentru spatiile comune a consumului de energie electrica, energie termica si apa. Finisajele interioare cuprin pardoseli suprainaltate si straturi finite din granit si mocheta pentru trafic intens, vopsitorii lavabile, plafoane false fonoizolante, tamplarii aluminiu si geam securizat etc.


Finisajele exterioare se realizeaza din panouri vitrate, placaje ventilate din elemente compozite pe structura metalica, placaje din granit.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com