Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  O noua echipa de profesionisti Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Grupul detine o experienta vasta in dezvoltarea proiectelor de retail, rezidentiale si de cladiri de birouri. El se alatura echipei Anchor dupa o experienta de 14 ani in activitatea de consiliere juridica in domenii ca real estate, constructii, media.

Miruna Mitu ocupa pozitia de Grup HR Director si are o experienta de 10 ani in domeniul resurselor umane (banking, FMCG).

Sinan Okumus este noul Business Development Director al Grupului si are o experienta de 11 ani de management strategic, dintre care 4 ani in Romania alaturi de Credit Europe Bank.

Kemal Arslan ocupa functia de Property Management Director al Anchor Grup, avand o experienta de peste 6 ani in domeniul managementului operational al mallurilor din Turcia.

Cenker Tunaboylu a fost promovat in pozitia de Maintanace&Development Director si va fi responsabil de toate proiectele de mentenanta si noi constructii ale diviziilor Grupului.Infiintata in 1997, compania Anchor Grup este unul dintre pionierii si totodata liderii de pe piata de retail si real estate din Romania. Anchor Grup, care detine printre altele Bucuresti Mall, Plaza Romania si complexul rezidential InCity anunta componenta noii sale echipe de management.

"Pozitiile cheie au fost incredintate unor experti in domeniu, care au misiunea de a creste valoarea proiectelor in derulare, a intari colaborarea pe termen lung cu partenerii Grupului si de a consolida reputatia Anchor Grup", a declarat domnul Murat Kazaz, CEO & Executive Board Member Anchor Grup. "In urma procesului de reorganizare demarat anul trecut, am definitivat si structura noii echipe de management, care s-a imbogatit cu 7 noi membri, cu o vasta experienta locala si internationala", declara in continuare CEO-ul Anchor Grup.

Astfel, dupa 3 ani petrecuti in echipa Anchor, Irina Irimie a fost promovata Leasing Director, urmand sa se ocupe de intreaga activitate de inchiriere de spatii comerciale si de birouri.

Noul Marketing&Communication Director este Irina Schiopu, care se alatura Grupului dupa o experienta de 10 ani in marketing si comunicare (publicitate, media, auto).

In functia de Legal Director a fost numit Albert Pinzaru. Principalele proiecte ale companiei sunt: Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din Romania; Plaza Romania, cea mai populara destinatie pentru cumparaturi si distractie din Bucuresti, Shopping MallDova, centru comercial deschis in Chisinau, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul orasului.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Magia bet-at-homecom la CE - Papusa

Ofertantul de pariuri sportive online, bet-at-home


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com