Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Orchestra Romana de Tineret Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Valoarea sprijinului oferit este de 25. 000 USD.

"La nivel de grup abordam proiectele de tip CSR din perspectiva dezvoltarii durabile, de aceea prin intermediul politicilor corporatiste sustinem cu prioritate domeniile cultura, protectia mediului si sanatate. Maestrul Ion Ivan Roncea, solistul Filarmonicii "G. Enescu" si prof. univ. dr. la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, unul dintre cei mai apreciati harpisti la nivel mondial, constituie un exemplu pentru toti cei care studiaza acest instrument. " - declara Marin Cazacu, directorul artistic al Orchestrei Romane de Tineret.

Orchestra Romana de Tineret a fost infiintata in 2008 la Sinaia, la initiativa violoncelistului Marin Cazacu, cu sprijinul Fundatiei "Prietenii muzicii - Serafim Antropov". KMG International (fostul Grup Rompetrol) a achizitionat si donat Orchestrei Romane de Tineret o harpa americana Lyon & Healy ce poate fi ascultata pentru prima data in concerte la Sala Radio (21 iunie) si Ateneu (22 iunie). Membrii sai, tineri artisti cu varste cuprinse intre 18 si 28 de ani, beneficiaza de pregatirea tehnica si artistica a maestrului Cristian Mandeal. Sprijinim in special acele proiecte culturale care promoveaza forme de arta de inalta calitate precum Festivalul si Concursul International George Enescu sau aceasta contributie la cresterea performantei artistice a Orchestrei Romane de Tineret", declara Alexey Golovin, Director Dezvoltare Corporativa si Comunicare al KMG International/ Rompetrol.

Harpa donata de KMG Rompetrol este realizata manual in Statele Unite, in atelierele Lyon & Healy, infiintate in 1864 in Chicago si specializate doar in productia acestui instrument muzical cu coarde; pentru solistii la harpa din intreaga lume, acest centru este o referinta pentru standardele inalte de calitate si tehnicile inovatoare de manufacturare.

"Harpa este unul dintre cele mai scumpe si mai delicate instrumente muzicale, la care vor canta cei mai buni tineri muzicieni romani, actuali membri ai Orchestrei Romane de Tineret: Miruna Vidican, Adriana Ciltea, Cristina Croitoru, Ionela Bradean, Ioana Niculescu si generatiile viitoare de harpisti. In 2011, Orchestra a devenit membra a European Federation of National Youth Orchestras.

In domeniul culturii, KMG Rompetrol este un partener important al Festivalului si Concursului International George Enescu. Anul acesta, pe 6 septembrie, compania va oferi publicului meloman concertul de deschidere al concursului Enescu, in cadrul caruia vor concerta pianistul cazah Amir Tebenikhin si violonistul Alexandru Tomescu.

Investitiile Grupului in domeniul culturii din ultimii 3 ani se ridica la aprox. 300. 000 USD.

Departamenul de Comunicare si Relatii Publice

KMG Rompetrol

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com