Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  PCC actioneaza transparent Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

PCC SE nu a finantat si nu a sponsorizat vreodata articole de presa care au relatat despre suspiciunile de comportament coruptibil al domnului Constantin Roibu.

Avand in vedere caracterul defaimator al acuzatiilor aduse de catre domnul Roibu, PCC SE se vede obligat sa-l actioneze in instanta pentru prejudicierea imaginii PCC SE.

Ca raspuns la acuzatiile aduse de catre domnul Constantin Roibu impotriva PCC in comunicatul de presa din 07. 12. 2010, PCC SE se vede nevoit sa raspunda.

Acuzatiile si declaratiile domnului Roibu sunt false si dauneaza numelui si imaginii PCC.

PCC SE nu a oferit si nici nu a propus vreodata domnului Roibu derularea unei privatizari netrasparente a Oltchim S. A.

Din contra, incepand cu mai 2007 si pana in prezent PCC s-a aratat interesat sa participe la un proces de privatizare deschis si transparent. Acest lucru a fost comunicat de nenumarate ori de catre PCC SE incepand cu mai 2007 oficialilor Guvernului Romaniei, AVAS, Ministerului Economiei, Comisiei Europene, cat si opiniei publice prin intermediul comunicatelor si conferintelor de presa.

PCC SE isi desfasoara campania de presa si de informare in mod transparent si conform cadrului si normelor legale, utilizand canale oficiale, precum conferintele si comunicatele de presa.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com