Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  PLOIESTI SHOPPING CITY - 2 luni pana la deschidere Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

PLOIESTI SHOPPING CITY, cel mai mare mall regional din zona de sud a Romaniei, cu exceptia Bucurestiului, dezvoltat pe o suprafata inchiriabila de 55,000 mp, anunta inchirierea completa a zonei de food court si ocuparea in totalitate a zonei de distractie pentru copii.

Zona de food court, inchiriata in proportie de 100%, reuneste, intr-un mix excelent, specialitati culinare din toate colturile lumii prin unele dintre cele mai cunoscute fast food-uri, restaurante si cafenele din Romania. KFC si Pizza Hut (specific american), Quasi Pronti si La Cucina (specific italian), Dim Sum si Asia Food Company (bucataria chinezeasca si japoneza), Best of (specific oriental), Beirut (bucataria libaneza) si Fishbone (restaurant cu specific pescaresc) se completeaza reciproc pentru a oferi o varietate culinara cat mai mare publicului local. Patiseria Paul aduce placerea mancarurilor cu specific frantuzesc si este completat in mod armonios de cafenele precum Nescafe, Coffeol si Segafredo.

Mai mult, prin parteneriatul cu Gymboland, cel mai mare si mai inovativ concept de loc de joaca din Romania, Ploiesti Shopping City va oferi copiilor multiple modalitati de distractie si va crea un spatiu special, dedicat familiilor. Un alt plus adus de Ploiesti Shopping City in materie de distractie este terasa exterioara a mall-ului, acolo unde, pe o suprafata de 450 mp, va fi amenajat pe timpul iernii un patinoar in aer liber.

Ploiesti Shopping City va deveni astfel, din 15 noiembrie, cea mai mare si atractiva destinatie de cumparaturi si de petrecere a timpului liber din intreaga regiune.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Ponturi gratis de la cei mai buni tipsteri

Cei mai buni tipsteri din Romania se regasesc pe Pariuri-x


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com