Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Parteneriatul SAE Bucharest Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Deschis in august 2011, SAE Institute Bucharest ofera in acest moment 3 tipuri de studii universitare structurate in 2 ani de studiu: Sound/Audio Engineering, Film Making si Animation & Game Design. Pentru mai multe detalii vizitati www. ubisoftgroup. com.

Ubisoft Romania este prezenta pe plan local inca din 1992, fiind primul studio deschis dupa cel din Franta. UBISOFT Romania este in plina dezvoltare, iar parteneriatul cu SAE, o scoala de media cu renume mondial, nu face decat sa confirme standardele inalte pe care ambele companii le promoveaza. ", a declarat Grigoriada Stroe, Country HR Director.

"Apreciez sincer deschiderea de care au dat dovada cei de la UBISOFT si ma bucur ca am gasit in ei adevarati parteneri. . Obiectivul principal este realizarea de jocuri video de cea mai inalta calitate, folosind tehnologii de ultima ora. Anual, mii de talente creative din toate colturile lumii isi finalizeaza cursurile si stadiul de practica in domenii precum Sound Engineering, Animation & Game Design, Film Making sau Online Journalism, doar pentru a fi apoi absobiti de cele mai bune companii de profil din industrie, avand deja un portofoliu amplu.

SAE Institute Bucharest este filiala locala a prestigiosului institut de invatamant, oferind studentilor romani aceeasi pregatire internationala cu un puternic accent pe partea practica. De altfel, este un pas firesc pentru orice institutie de invatamant precum SAE, care pune accentul pe pregatirea practica a studentilor: sa atraga parteneri din mediul economic care sa se implice atat in pregatirea studentilor, cat si apoi in absorbirea acestora in cadrul celor mai bune companii de profil din industrie", a declarat Laura Georgescu-Baron, Coordonator Academic SAE Institute Bucharest.

Astfel, parteneriatul va pune in valoare si componenta de absorbire si integrare in mediul economic si de afaceri reprezentat de UBISOFT a absolventilor SAE, prin organizarea sustinuta a activitatilor de recrutare si testare, dar si prin derularea programelor de interviuri, stagii de practica, oferte de angajare (part-time si full-time).

"Parteneriatul cu SAE rezolva o problema a industriei locale de gaming si anume recrutarea unor viitori colegi bine pregatiti care sa faca fata cu brio solicitarilor, inca din prima zi. UBISOFT a avut mereu nevoie de forta de munca buna, care sa se ridice la un standard inalt, iar actiunea aceasta este o mutare strategica in asigurarea unui flux continuu de profesionisti. " - a delcarat Sebastien Delen, Managing Director UBISOFT.

"Parteneriatul cu UBISOFT reprezinta unul dintre pasii strategici pe care SAE si-i propune pentru acest final de an. Ii asteptam, deci, pe toti pasionatii de jocuri video! Vor avea ocazia sa se joace si sa afle mai multe despre o eventuala cariera in domeniu. ", conchide Ciprian Alexandrescu, General Manager SAE Institute Bucharest.

SAE Institute (School of Audio Engineering) este cea mai mare si mai prestigioasa scoala privata de media din lume cu 54 de filiale in 26 de tari care functioneaza la aceleasi standarde si ofera aceeasi diploma internationala recunoscuta pe plan mondial.

Cheia succesului aceseti scoli consta in accentul foarte puternic pe care il pune pe partea practica, dublat de echipamentele de ultima generatie. X 2 si au contribuit la dezvoltarea si testarea unor titluri de renume ca: Assassin’s Creed Brotherhood si Revelations, Ghost Recon Future Soldier, dar si Just Dance 3. Cei peste 1000 de angajati au dezvoltat integral titluri ca Blazing Angels: Squadrons of WWII, Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII, Tom Clancy’s H. A. W. X. si Tom Clancys H. A. W. Sunt sigur ca vasta experienta pe care UBISOFT o aduce din industrie si modelul unic de invatamant SAE vor avea un efect decisiv asupra industriei de gaming din Romania. In anul fiscal 2011-12 Ubisoft a inregistrat o cifra de vanzari de 1031 milioane de euro. De altfel, déjà am demarat pregatirile pentru prima activitate pe care o vom derula impreuna: luna aceasta, traditionalul eveniment SAE Ziua portilor deschise va avea ca tema Gamingul. Mai multe informatii puteti gasi pe www. bucharest. sae. edu.

UBISOFT este unul dintre cei mai importanti producatori, publisheri si distribuitori de produse de divertisment interactive, la nivel mondial, care a crescut considerabil printr-o gama de produse si parteneriate, diversificate si de calitate. Filiala locala a Institutului SAE (School of Audio Engineering) - cea mai mare si mai prestigioasa scoala privata de media, anunta semnarea unui parteneriat cu Ubisoft Romania - cea mai importanta companie producatoare de jocuri video pentru PC si console prezenta in Romania.

Parteneriatul are drept scop cresterea nivelului de constientizare privind rolul procesului educational in formarea si castigarea competentelor profesionale, prin desfasurarea reciproca de activitati educationale pe niveluri multiple.

Drept urmare, UBISOFT se va implica activ in cadrul cursurilor universitare ale SAE de Animation & Game Design prin constituirea de grupe mixte de lucru (profesor-SAE, student-SAE, partener UBISOFT), pentru diferite tipuri de actiuni cu caracter permanent sau punctual, care sa rezolve probleme de interes comun Ubisoft are echipe de dezvoltare in 27 de tari si distribuie jocuri in 55 tari pretutindeni in lume. Totodata, filial din Romania organizeaza si cursuri scurte de 8-12 saptamani, adresate celor care vor sa isi completeze cunostintele dintr-un anumit domeniu sau celor care vor sa-si testeze interesul si abilitatile pentru o cariera in industria media.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Receptia finala a platformei

Programul Operational Sectorial

I srl, cu sediul in Bucuresti, Str


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com