Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Perfect Tour promoveaza Romania Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

De asemenea, o agentie de BTM reduce riscurile de calatorie si organizare a evenimentelor MICE, limitand aparitia unor costuri suplimentare", explica Marian Ionescu, director comercial Perfect Tour.

Global Business Travel Association (GBTA) este cea mai importanta organizatie a companiilor de business travel, cu peste cinci mii de membri in intreaga lume. La inceputul anului, Perfect Tour a participat, alaturi de Biroul de Turism al Romaniei din New York, la cea de-a 16-a editie a celui mai important targ de turism din sudul Californiei, Los Angeles Times Travel Show (LATTS) 2014. Din 2009, Perfect Tour este partener agreat Disneyland Paris in Romania. Perfect Tour, cea mai puternica agentie de turism din Romania si liderul segmentului de management al calatoriilor de afaceri din Europa Central si de Est, cu sucursale strategice in Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina, Cehia, Slovacia si Statele Unite, promoveaza Romania drept cea mai buna destinatie pentru organizarea intalnirilor de afaceri, a incentivarilor, conferintelor si evenimentelor de business (MICE, Meetings, Incentives, Conferences, Events) din Europa de Est, in cadrul GBTA Convention 2014. Cel mai important eveniment de business travel al anului se desfasoara sub motto-ul "Business in Motion", in perioada 26 - 30 iulie, la Los Angeles.

Principalul vector de promovare al Romaniei, ca cea mai buna destinatie pentru evenimente MICE din Europa de Est, este reprezentat de pozitionarea geografica, siguranta si facilitatile de top. Iar in luna mai, Perfect Tour a promovat Romania ca destinatie turistica premium, pentru distractie, relaxare, tratamente Spa & Wellness si anti-imbatranire, precum si ca destinatie de afaceri, in cadrul Arabian Travel Market (ATM) 2014 - cel mai important targ de turism din Orientul Mijlociu.

Despre Perfect Tour

Fondata in 2004, Perfect Tour a devenit in scurt timp una dintre cele mai importante agentii de pe piata serviciilor de turism din Romania, cu 12 locatii proprii si filiale in Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Cehia, Slovacia si Statele Unite ale Americii.

Perfect Tour este agentie acreditata IATA si este afiliata mai multor organizatii internationale, precum UFTAA, ASTA, CECTA, ANAT. In cadrul GBTA Convention 2014 expun peste 400 de companii din intreaga lume.

Prin prezenta la GBTA Convention 2014, isi continua eforturile sustinute de promovare si dezvoltare a turismului din Romania. GBTA asigura celor peste 21. 000 de clienti si parteneri studii de piata si asistenta, precum si organizarea unor evenimente de networking si dezvoltare profesionala. Specialistii in BTM ofera permanent consultanta clientilor si optimizeaza, de exemplu, timpii pierduti in cazul legaturilor, sau timpii necesari procesarii, reducand astfel timpi de calatorie si, indirect, costurile. Iar din 2010, Perfect Tour este partener exclusiv al uneia dintre cele mai cunoscute companii multinationale de travel management, Global Star, in Romania si Republica Moldova, oferind aceeasi calitate maxima si aceeasi valoare adaugata tuturor clientilor corporate din regiune. Avand 12 filiale puternice, in unele dintre cele mai importante orase din tara, si o echipa de profesioniti cu multa experienta, Perfect Tour poate oferi cele mai bune servicii de travel, cu asistenta regionala permanenta, si prezinta in cadrul GBTA Convention 2014 pachete MICE complete in Romania, cu toate serviciile integrate, de la targuri, expozitii si incentivari, la tranferuri speciale, cu limuzine, elicoptere sau avioane private, si cazari in hoteluri de top.

"Calatoriile de afaceri reprezinta o componenta importanta in bugetele majoritatii corporatiilor, iar agentiile de Business Travel Management (BTM), puternice, cu experienta si care pot garanta serviciile oferite, sunt o arma vitala in lupta pentru controlul costurilor.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com