Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Peste 90 de companii fac angajari Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Pentru Bucuresti ne axam pe recrutarea unor candidati cu abilitati numerice si analitice excelente si cunostinte solide de Excel si baze de date. Programul presupune dezvoltarea de competente si cunostinte in domeniul financiar- contabil print-un curs intensiv cu o durata de aproximativ 2 luni, la finalul caruia participantii vor avea oportunitatea de angajare in cadrul companiei", a declarat Ioana Mihalache, Romania Recruitment Manager, Genpact.

Modalitatea in care vizitatorii pot aplica CV-ul pentru joburile deschise de companiile participante este diferita la aceasta editie. Printre oportunitatile de cariera adresate acestora se numara pozitii de Senior PHP Developer, PHP Senior Developer, Hardware Engineer, Senior C++ Developer Windows, Audit Associate, Internal Audit Process Manager, Spend & Contract Analyst, Reporting Engineer.

La aceasta editie companiile vor recruta aproximativ 600 de interni si trainee. Cu un singur CV BarCODE candidatii pot aplica la cele peste 3000 de oportunitati de cariera. Criteriile pe care le urmaresc angajatorii pentru acest tip de programe sunt: implicarea in activitati extracuriculare, rezultatele academice bune, expunerea internationala si cunoasterea a minim unei limbi straine.

Peste 30 de companii participante la Angajatori de TOP vor oferi astfel de programe, iar dintre acestea putem mentiona: BCR, Billa Romania, Bitdefender, Carpatcement Holding, Cefora Business School, Coca-Cola HBC Romania, Genpact, Intel, Ixia, JTI, Kraft Foods Romania, L’Oréal, Mazars, Mega Image, Nestlé Romania, Unilever, Luxoft Romania.

"Genpact este unul dintre angajatorii de top in ultimii ani in Romania si vom continua pe aceeasi linie in 2012. Anul trecut ni s-au alaturat mai mult de 1000 de colegi in sediile noastre din Bucuresti si Cluj, iar anul acesta compania va creste intr-un mod similar. Departamentele pentru care angajatorii recruteaza includ: software development, marketing, vanzari, contabilitate, protectia mediului, achizitii, inginerie, calitate, telecomunicatii, productie, HR, suport tehnic, audit, taxe si logistica. Noii membrii ai echipei noastre trebuie de asemenea sa poata comunica fluent in limba engleza si sa aiba o puternica orientare catre managementul relatiilor cu clientii" a declarat Mihaela Berechet, Human Resources Manager, Synygy Europa

"Datorita planurilor de a ne consolida echipa de promovare a brandurilor Sandoz, la nivel national, in acest an vom oferi oportunitati de angajare, cu precadere, pentru rolurile de reprezentanti medicali si reprezentanti de vanzari. De asemenea, suntem mereu deschisi tuturor vorbitorilor de limbi straine, carora le oferim oportunitati excelente de dezvoltare a carierei si acces la o gama extrem de variata de cursuri, oportunitati de dezvoltare si alte instrumente de pregatire profesionala" a declarat Alexandra Oana, Country Staffing Lead la HP GeBOC. "

"Datorita cresterii inregistrate de companie la nivel global in ultimii ani si a perspectivelor de dezvoltare in Europa, Synygy planuieste largirea echipei din Romania cu un numar de cel putin 50 de tineri profesionisti. Pentru candidatii cu experienta oferta celor 90 de companii participante acopera domenii precum: IT, telecom, consultanta si bancar. Tot ce trebuie sa faca este sa acceseze contul personal de pe www. hipo. ro sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja realizat. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Incepand de anul acesta suntem incantati sa demaram proiectul Gateway - Genpact Trainee Program, care se adreseza tinerilor fara experienta profesionala. Cele mai bine reprezentate domenii din punct de vedere al numarului de joburi sunt: IT, Telecom, outsourcing si consultanta.

Pentru cele 3000 de oportunitati de cariera angajatorii cauta profesionisti cu experienta relevanta si pasionati de industriile IT&C, outsourcing, consultanta, bancar, inginerie, bunuri de larg consum si retail si care cunosc o a doua limba straina europeana, iar in ceea ce priveste profilul candidatilor entry-level, companiile au in vedere tineri cu rezultate academice remarcabile si implicati in activitati extracurriculare.

In cele doua zile ale evenimentului sunt asteptati peste 15 000 de candidati, profesionisti cu experienta, dar si studenti si proaspat absolventi pentru programele de internship si management trainee. Din contul lor candidatii vor selecta iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP, iar apoi il vor printa intr-un singur exemplar pentru eveniment Angajatori de TOP de pe 30-31 martie.

Una dintre companiile cu planuri de recrutare pentru aceasta toamna este HP Global e-Business Center: "Pentru editia de anul acesta, ne pregatim sa primim CV-uri atat din partea proaspat absolventilor, cat si din partea profesionistilor cu minim 2-3 ani de experienta dobandita in zona proceselor financiare, controlling sau care detin competente foarte bune in project management. 90 dintre cele mai active companii din industriile IT&C, outsourcing, consultanta, bancar, inginerie, bunuri de larg consum si retail vor participa pe 30-31 martie la cel mai mare eveniment de cariera, Angajatori de TOP. Fata de editiile anterioare se observa o crestere a numarului companiilor care au dezvoltat programe de internship sau de trainee. Cautam colegi care sa fie pasionati de finante - contabilitate, customer service sau achizitii si care vorbesc limbi straine cum ar fi Germana, Franceza, Spaniola, Italiana si limbi rare precum Olandeza, Sudeza si Norvegiana. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: programul Consulting Days, proiectul Top Talents Romania, publicatiile anuale "Ghidul Angajatorilor" precum si portalul de cariera www. hipo. ro In prima jumatate a anului anticipam ca vom oferi astfel de pozitii in majoritatea oraselor mari din tara. Pentru rolurile de reprezentant medical, studiile superioare de medicina sau farmacie reprezinta un avantaj substantial" a declarat Felicia Georgescu, Director Resurse Umane, Sandoz Romania.

Targul de cariera Angajatori de TOP va fi deschis vineri, 30 martie in intervalul orar 10. 00-18. 00 si sambata, 31 martie intre orele 10. 00-17. 00

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www. hipo. ro

Evenimentul Angajatori de TOP este sustinut de partenerii media: Radio21, Bestjobs, CHIP Computers, Cariere, 24FUN, 9am, Wall-street, Business24, Comunicatedepresa. ro, Evenimente Studentesti, T&T Tehnica si Tehnologie, IQads, HotNews, Stud-life, Medien Conferences, Catalog Cursuri, Curierul National, Romania Libera, Business-edu. ro, Spectacular, Calendar Evenimente, Computer Blog, HIT. ro, COMUNIC@TII Mobile, Metropotam, RegieLive, Balaur, Educativa, Talentees, Start UB si Ziare. com.

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de candidati cu potential. Ne orientam catre persoane cu abilitati de comunicare si interrelationare, pasionate de domeniul farmaceutic, care au beneficiat deja de o instruire formala in domeniu si sunt motivati sa isi consolideze cariera.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com