Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Phoenicia Luxury Hotel - deschis Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Din 14 iulie turistii romani si straini au o noua alternativa pe litoralul romanesc, un hotel care va concura cu success hotelurile de clasa din Bulgaria, Turcia si Spania.

La ceremonia de deschidere au participat primarii Radu Mazare (Constanta) si Matei Nicolae (Navodari), care alaturi de presedintele Phoenicia Hotels&Resort Mohammad Mourad si ambasadorul Libanului in Romania, Excelenta sa, doamna Rana Al Mokaddem, au taiat panglica inaugurala a celui mai ambitios proiect turistic de pe litoralul romanesc.

S-a conturat aici concluzia ca, fara sprijinul autoriltailor locale, litoralul romanesc nu are nicio sansa de dezvoltare, insa, din fericire, primarii mai sus mentionati s-au implicat total in sustinerea investitorilor din cele doua localitati.

Felicia Filip, Ovidiu Lipan Tandarica, Irinel Columbeanu, Vica Blochina, Bogdan Vladau, Iris, Roxana Nemes, sunt doar cateva dintre vedetele care au trecut pragul noului hotel inca din prima zi. La eveniment au fost prezenti de asemenea importanti oameni de afaceri, proprietari si manageri de agentii de turism, hotelieri de pe litoralul romanesc, parlamentari, in total peste 300 de invitati, carora li s-au alaturat 100 turisti cazati inca din prima noapte de functionare, hotelul avand un grad de ocupare de 100%.

Atat invitatii, cat si turistii s-au aratat placut imprsionati de noul hotel inca de la primii pasi pe care i-au facut in lobby-ul acestuia, pentru ca mai apoi dotarile si finisajele camerelor de hotel sa conduca la concluzia ca este un hotel de mare clasa.

Restaurantul si terasa hotelui s-au dovedit neincapatoare, cele peste 300 de locuri ale acestuia fiind parca prea putine. Phoenicia Luxury, cel mai nou si mai modern hotel de pe litorarlul romanesc si-a deschis portile. Meniul evenimentului, care a cuprins peste 50 de feluri de mancare a fost demn de un ospat regal, bauturi fine si deserturi pentru cele mai pretentioase gusturi au completat o prima mostra de serviciu ULTRA ALL INCLUSIVE, pe care Phoenicia Luxury Hotel il va oferi.

Serviciul UTRA ALL INCLUSIVE, este oferit in premiera pe litoralul romanesc de Phoenicia Luxury Hotel, acesta fiind solicitat atat de turisti, cat si de agentiile de turism si va fi la standarde internationale, asemanator celui oferit in Turcia, Grecia, Croatia.

Costul unui pachet ULTRA ALL INCLUSIVE pentru 7 nopti este de 695 de euro de persoana si cuprinde cele 3 mese ale zilei, doua gustari, pachetul de bauturi locale si internationale, acesul gratuit la piscinele complexului, sezlonguri gratuite pe plaja si piscine, accesul la spatiile de joaca pentru copii, etc.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

HERMES Evolution implementat


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com