Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Plata parcarii prin SMS castiga Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

PICONET a dezvoltat si intretine sistemul TPark® de plata a parcarii prin SMS oferit ca SoftwareAsAService (SaaS) administratorilor de parcari. In Sighisoara, Bacau, Bistrita, Galati, Cluj-Napoca sau Botosani cetatenii isi doresc acest sistem de plata modern si facil.

Piconet e partenerul ideal pentru a implementa acest sistem!

De ce?

Din ianuarie si pana in octombrie 2011, numarul persoanelor ce au platit prin SMS a crescut de 4 ori, ajungandu-se la momentul actual la 500. 000 de SMS-uri primite de TPark® in acest an.

In doar 4 luni de cand este disponibila aplicatia "SMS Parking Romania" pentru smartphone-uri, ea a fost descarcata de peste 5. 000 de ori.

Sistemul TPark® are deja peste 75. 000 de utilizatori unici multumiti.

Piconet are cele mai mici comisione.

Piconet dezvolta pentru administratorii de parcari unelte rapide si usor de folosit in teren: controlorul fotografiaza cu device-ul mobil numarul de inmatriculare de verificat, sistemul recunoaste optic caracterele si in cateva secunde se verifica plata prin conexiunea 3G. In ultimul timp, media a fost invadata de informatii referitoare la plata parcarii prin SMS. Imprimanta portabila conectata prin Bluetooth tipareste amenda daca e cazul. Numarul de cetateni care folosesc sistemul TPark® creste lunar cu 20-30%. PICONET are contracte directe cu operatorii GSM majori oferind cele mai mici comisioane si garantia incasarii rapide a taxelor. Viitorul sistem TPark® bazat pe "portofelul digital" cu tehnologia NFC este in teste.

Si asta nu e tot: in cateva zile TPark® va lansa un alt concurs cu premii si mai interesante pentru utilizatorii sistemului nostru.

Deci, putem spune ca "TPark® este cel mai tare din parcare!"

Despre PICONET:

PICONET este liderul pietei de plata a parcarii prin SMS avand in functiune sistemul TPark inca din 2006 in Timisoara, din 2008 in Oradea si din iulie 2011 in Satu Mare. TPark® este marca inregistrata a Piconet.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com