Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Plexus deschide oficial noua sa fabrica Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Reprezentanti ai autoritatilor locale si de la Universitatea din Oradea au participat la acest eveniment si au luat parte la un tur al fabricii de 27,000 m2 in care le-au fost prezentate solutiile Plexus pentru "Realizarea Produselor".

Plexus este prezenta in Oradea, Romania din 2009, avand initial sediul intr-o locatie inchiriata. Acest nou spatiu de productie demonstreaza angajamentul nostru fata de regiunea EMEA si va sustine mult mai eficient nevoile clientilor nostri oferindu-le solutii europene la un cost total mai redus. " Steve Frisch adauga: "Aceasta noua locatie din Oradea, alaturi de fabricile de productie existente din Kelso si Livingston, Scotia, si centrele de Engineering Solutions din Livingston, Scotia, si Darmstadt, Germania, va asigura flexibilitate in furnizarea unor solutii complete pentru "Realizarea Produselor" destinate clientilor nostri din regiunea EMEA. "

Fiind operationala din luna mai 2013, noua fabrica de productie ofera angajatilor din Oradea un mediu de lucru de calitate superioara. Steve Frisch, Vice-Presedinte Executiv Servicii Globale Clienti, afirma: "Din momentul inceperii activitatii noastre in Oradea, baza noastra de clienti a crescut in regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), rezultand astfel necesitatea pentru dezvoltarea capacitatii de productie. Noua cladire o inlocuieste pe cea veche, aceasta schimbare reprezentand un eveniment important pentru Plexus. Steve Frisch, Vice-Presedinte Executiv Servicii Globale Clienti, a deschis in mod oficial locatia de ultima generatie evaluata la 30 de milioane de dolari. . , "the Product Realization Company", a sarbatorit in aceasta dimineata deschiderea oficiala a noii sale fabrici de productie din Oradea, Romania. In momentul de fata locatia din Oradea are un numar de 330 de angajati si se preconizeaza ca numarul de angajati va fi de aproximativ 1000, in momentul in care fabrica va fi complet operationala.

Despre Plexus Corp. - The Product Realization Company

Plexus (www. plexus. com) furnizeaza solutii optime pentru "Realizarea Produselor" printr-un model unic. De serviciul sau de relatii cu clientii, de calitate exceptionala, beneficiaza peste 140 de companii ce furnizeaza produse de marca apartinand urmatoarelor sectoare de piata: Networking/ Comunicatii, Medical, Industrial/ Comercial si Aparare/ Securitate/ Aerospatial.

Atentia noastra deosebita pentru serviciile oferite clientilor si echipa valoroasa din Oradea au contribuit la extinderea acestei cereri".

Ronnie Darroch, Presedintele Regional EMEA, continua: "Investitia in aceasta noua fabrica ne va permite sa furnizam clientilor nostri o oferta cu o valoare sporita in sectorul de piata al volumului de productie mic spre mijlociu si de inalta complexitate. Acest model de servicii centrate pe client integreaza in mod omogen procese inovative de conceptualizare, design, comercializare, fabricare a produsului, servicii de realizare si mentenanta pentru a furniza solutii complete pentru clientii din America, Europa si regiunea Asia-Pacific.

Plexus este leader in sectorul de piata axat pe volumul de productie mic spre mijlociu, oferind programe de o complexitate vasta centrate pe client si caracterizate prin flexibilitate, tehnologie, calitate si reglementari unice.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com