Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Reformatorul Poloniei Leszek Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declaratii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Ultima sesiune va aborda modelele eficiente de finantare a companiilor in contextul economic actual, atragerea fondurilor de capital privat si identificarea sectoarelor de activitate ce reprezinta adevarate oportunitati investitionale.

Conferinta de Risc de Tara Coface se adreseaza top managerilor, presedintilor de corporatii, managerilor din cadrul corporatiilor care isi asuma riscuri de export, lanseaza proiecte sau iau decizii privind investitiile, credit risk managerilor, managerilor de politica internationala ai firmelor care profeseaza in domeniul bancar si in cel de asigurari si reasigurari, precum si cercetatorilor si expertilor din domeniul academic interesati de analiza riscului de credit.

Pentru a participa la Conferinta de Risc de Tara 2014, va rugam sa completati formularul de inregistrare online.

Mai multe informatii despre conferinta puteti afla accesand website-ul evenimentului.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Yves ZLOTOWSKI - Economist Sef, Coface; Prof. Dr. Dupa o reajustare post-criza intre tarile avansate si cele emergente, in 2014 riscurile de tara la nivel mondial sunt setate sa se schimbe, in conformitate cu un model mai clasic. Prof. Dr. Editia de anul acesta va beneficia de participarea a peste 300 de persoane, mai exact reprezentanti de top din cele mai mari companii romanesti, dar si multinationale, experti in riscul de tara si specialisti din domeniul academic, bancar si in investitori straini.

Acest eveniment reprezinta un catalizator de idei si discutii pentru comunitatea romaneasca de business. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Leszek Balcerowicz, fost vicepremier al Poloniei - ministru al Finantelor si fost presedinte al Bancii Nationale din Polonia, vine in Romania, urmand sa participe la Conferinta de Risc de Tara, organizata de Coface si Mediafax in 9 aprilie, de la ora 9. 00, la hotel Hilton Ca vicepremier, Balcerowicz a contribuit la transformarea istorica a Poloniei prin trecerea de la economia centralizata la o economie de piata, imbinand vastele sale cunostinte in economie si stiinte sociale cu valorile filozofiei morale si politice.

Pentru 2014, specialistii Coface estimeaza o tendinta pozitiva a riscului in economiile avansate, dar si tensiuni persistente in tarile mari emergente. Avand realizari remarcabile, el a fost o figura dominanta in dezvoltarea tarii si in strategia economica a Poloniei in perioada 1989-2007. . Ionut DUMITRU - Economist Sef, Raiffeisen Bank si Vicepresedinte AAFBR.

Conferinta va fi structurata in trei sesiuni pe parcursul zilei.
Prima dintre acestea va dezbate evenimentele economice ale anului 2013 si valorificarea potentialului economic al Romaniei, avand in calitate de invitati, academicieni, experti in macroeconomie si risc de tara, ce vor realiza o sinteza a modului in care evenimentele au influentat economia europeana si cea autohtona.

Aceasta dezbatere va fi urmata de doua mese rotunde. In tarile avansate, riscurile sunt de stabilizare, incurajate de o crestere destul de dinamica in SUA (estimata la 2,4% in 2014), inceputul unei redresari in zona Euro (+0,9%) si a cresterii confirmate din Japonia (+1,4%). Leszek Balcerowicz - Ex Prim-Ministru Adjunct al Poloniei, Ministru al Finantelor si Presedintele Bancii Nationale din Polonia; Prof. Dr. Scopul acestei conferinte este dezbaterea celor mai importante evenimente economice globale care au avut loc in anul 2013, analizarea influentei acestora asupra statelor Central si Est Europene si, in special, asupra Romaniei si de a descoperi trendurile economice care vor contura viitorul.

Dintre lectorii deja confirmati anuntam reprezentanti de seama ai mediului de afaceri international si autohton, precum: Prof. Dr. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.
In prima dintre acestea economistii sefi ai principalelor institutii bancare se vor concentra asupra motoarelor de crestere sustenabila, a disciplinei fiscale si a problematicii creditarii, analizand influenta acestor factori in redefinirea economiei romanesti. In ceea ce priveste tarile in curs de dezvoltare, rata de crestere va spori usor (+4,7%), dar acestea vor ramane sub media perioadei 2000 - 2011.

Conferinta Risc de Tara este eveniment premium si s-a dezvoltat peste ani, devenind o traditie si un eveniment de referinta pentru mediul de afaceri. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Mediafax Foto lanseaza albumul

ro/">Mediafax Foto


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com