Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Romancele investesc in epilarea Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Cu acelasi echipament sunt efectuate si tratamente de intinerire faciala si tot lumina, special filtrata, este aceea care ajuta la reconstructia in mod natural a fibrelor de colagen si elastina continute de piele.

Despre Nomasvello (www. nomasvello. ro)

A luat nastere in anul 2007 in Spania si in numai 6 ani am reusit sa ne extindem in 15 tari de pe 3 continente: Spania, Italia, Portugalia, Anglia, Elvetia, Slovenia, Bulgaria, Polonia, Bosnia, Georgia, Brazilia, Mexic, Venezuela, USA si Romania. Intr-o perioada de criza economica femeile din Romania investesc sume considerabile in tratamente de infrumusetare, printre care si epilarea definitiva. In total sunt 1200 de centre la nivel mondial si datorita acestui lucru au devenit cea mai mare retea de centre de infrumusetare din lume, specializata in epilare definitiva si terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare si de batranete, acnee) care utilizeaza IPL cu peste 1 milion de clienti in retea. Pigmentul din firul de par este tinta vizata de sistemul IPL, de aceea clientul ideal este cel cu un fir de par de culoare inchisa si cu un ten deschis. Clientele merg la fel de frecvent si vara, dupa aducerea in Romania a tehnologiei Sun&Safe - epilare definitiva pe piele bronzata.

Despre IPL

IPL (lumina intens pulsata) este ultima tehnologie in materie de infrumusetare, cu ajutorul careia se efectueaza tratamente cosmetice, cu rezultate excelente si de lunga durata. Practic, lumina se transforma in caldura, la nivelul pielii, incalzeste firul de par si distruge celulele germinale ale radacinii. Nomasvello, lider mondial in tratamente de epilare definitiva cu IPL, vorbeste de o cifra de afaceri de peste 1. 000. 000 de euro, in conditiile in care un singur centru atinge o cifra de afaceri de 85. 000 de euro pe an, si isi argumenteaza succesul prin faptul ca in luna august vor dechide doua noi puncte (in Cluj si Bucuresti).

"Interesant este cum francizatul din Cluj deschide al doilea centru la o distanta de un an dupa prima investie in acest business, semn ca industria de infrumusetare este la fel de dezvoltata in provincie ca si in capitala. ", declara Dana Vlascianu, Manager General Nomasvello Romania

In Romania franciza Nomasvello a intrat in anul 2010 si in numai 2 ani a deschis 16 centre (Bucuresti, Pitesti, Craiova, Ploiesti, Galati, Bacau, Cluj, Baia Mare, Timisoara, Arad).

Nomasvello estimeaza ca intr-un singur centru, lunar, intre 10 si 30 de femei aleg sa investeasca in epilarea definitiva cu ajutorul tratamentelor IPL.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com