Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Romanian - American Foundation Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Acest apel de proiecte se refera la granturi pentru cercetare aplicata.
Valoarea fiecarui grant va fi de maxim 80 000 USD pentru o perioada de opt luni.

Apelul ARTIE - POC are doua etape: Etapa I este Expresia de Interes, care este adresata tuturor persoanelor recunoscute ca si cercetatori de catre organizatiile lor; Etapa a II a este Aplicatia Completa, la care participa, pe baza de invitatie, doar acele echipe ale caror Expresii de Interes au fost cele mai bine apreciate de catre echipa de experti evaluatori.

Termenul limita pentru Etapa I este 25 mai 2013. Patrimoniul actual al Fundatiei este de 50 de milioane de dolari si se astepta ca, in urmatorii ani, sa ajunga la 150 milioane.

Mai multe informatii despre Fundatie puteti gasi in Raportul Anual 2011

Pachetul de informatii este disponibil la adresa http://artie. rafonline. org
Intreg procesul este descris pe site-ul apelului ARTIE - POC: http://artie. rafonline. org.
Granturile ARTIE - POC se acorda fiecarui membru al unei echipei care dezvolta proiectul descris in aplicatia completa, conform cu contributia specificata in lista de activitati. Si pentru ca ARTIE este despre oameni inteligenti ce inoveaza obiecte inteligente intr-o lume interconectata, vom trai multe experiente si vom impartasi cunostinte noi in comunitatea pe care o construim" - a afirmat Paula Apreutesei, Director de Program.

Programul ARTIE va avea mai multe componente: granturi pentru cercetare aplicata, granturi pentru antreprenori in tehnologie, evenimente in comunitate. Aplicantii sunt invitati sa-si creeze un profil online si sa citeasca intregul ghid pentru aplicanti. Cercetatorii trebuie sa dovedeasca statutul activ printr-o scrisoare de confirmare (Letter of Recognition, modelul il puteti gasi in pachetul de informatii) si de asemenea trebuie sa aiba un acord cu organizatia gazda (angajator sau organizatie afiliata) (Statement of Host Organization, modelul il puteti gasi in pachetul de informatii). . Romanian - American Foundation (RAF) anunta deschiderea apelului de proiecte Proof of Concept (POC) in domeniul cercetarii aplicate (Applied Research, Technological Innovation and Entrepreneurship), denumita in continuare apelul de proiecte ARTIE - POC.

La inceputul acestui an, RAF a lansat ARTIE, o noua directie strategica care are ca scop sprijinirea cercetatorilor in diferite stagii ale transformarii inventiei in inovatie, din laborator in piata produselor si serviciilor Ne-am dorit ca procesul prin care cercetatorii aplica pentru a deveni beneficiari ai granturilor sa fie unul simplu, cuprinzator si atractiv. Constituirea patrimoniului RAF a fost posibila prin investitiile de succes realizate in sectorul privat de catre Romanian-American Enterprise Fund in cei peste 15 ani de prezenta activa in Romania. In Etapa I - Expresia de Interes - aplica doar Liderul de Echipa.

Granturile sunt acordate si gestionate in conformitate cu o procedura simpla, care pune accentul pe rezultat si pe impact, sunt concepute pentru a incuraja creativitatea si pentru a combina flexibilitatea cu responsabilitatea.
Rezultatele granturilor trebuie sa fie dovezi ale unor concepte viabile pentru dezvoltarea de noi procese, produse, servicii, metode si proceduri.

Beneficiarii granturilor vor demonstra fezabilitatea tehnica, viabilitatea financiara si conceptul de marketing pentru fiecare produs sau serviciu conceput.
Evaluarea va fi efectuata de catre experti independeti, iar selectia va fi facuta de catre Consiliul Stiintific (ARTIE Scientific Board).
Consiliul Stiintific este format din profesori de renume si cercetatori din institutii academice de prestigiu, atat din Romania cat si din strainatate.

La incheierea Granturilor de Cercetare Aplicata, acei bursieri care au dezvoltat cu succes concepte viabile, pot fi invitati de catre RAF sa aplice la Granturi pentru Antreprenoriat.

Despre Romanian - American Foundation

Infiintata in 2009, prin decizia Congresului American, Romanian-American Foundation (RAF) este cea mai mare fundatie filantropica americana din Romania, care finanteaza programe in antreprenoriat, educatie si dezvoltare comunitara. O echipa trebuie sa fie compusa din minim doi - maxim patru cercetatori. Unul dintre cercetatori trebuie sa fie desemnat ca si Lider de Echipa.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Comunicat de presa al NOU CONFORT95

SC NOU CONFORT`95 SRL, cu sediul in Sat Ciuta nr


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com