Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Romanii merg gratuit la Disneyland Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Mai mult de atat, biletul de intrare este cadoul din partea agentiei Perfect Tour pentru clientii sai care nu mai au nicio scuza sa nu ajunga acolo.

Perfect Tour, agentie de top pe piata serviciilor de turism din Romania, este unic reprezentant Disneyland Paris in Romania si are 14 filiale proprii in Romania, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria si Statele Unite ale Americii. Disneyland Paris implineste anul acesta 20 de ani iar Perfect Tour, reprezentantul sau unic in Romania, sarbatoreste oferind bilete gratuite de intrare in celebrele parcuri de distractie pentru clientii sai. Acesta poate fi folosit doar pe durata vizitei la Paris. De asemenea, tichetele de intrare in parcuri cumparate de la Perfect Tour beneficiaza de cele mai mici tarife de pe piata, la accesul in ambele parcuri Disneyland Paris: doar 50 euro / persoana / bilet.

Disneyland Paris face cea mai mare si mai spectaculoasa petrecere din lume anul acesta. Intre 1 august si 7 noiembrie 2012, pentru fiecare rezervare la un hotel sau city break in Paris, clientii Perfect Tour primesc un bilet gratuit pentru Disneyland Paris.

Biletul gratuit este valabil 1 zi in cele 2 parcuri Disneyland Paris si se ofera pe rezervare, indiferent de numarul turistilor. Indiferent de varsta, toata lumea este fermecata de indata ce paseste pe taramul magic Disneyland Paris. Pentru intrebari si rezervari, clientii pot contacta callcenter-ul Perfect Tour la numarul de telefon 021 9818 sau 080 10 88888 timp de 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Comunicatul poate fi accesat si pe http://www. perfect-tour. ro/press_release. html A pregatit pentru vizitatorii sai o lume cu adevarat magica cu peste 50 de atractii noi, spectacole de lumini, proiectii pe cer, parade zilnice, intalniri speciale cu personajele si program prelungit.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com