Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  S-a lansat ANUARUL AVOCATILOR Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Nu dorim sa intoxicam publicul cu cifre pe care nici nu si le pot imagina, dorim sa le oferim un instrument practic si util, un ghid al avocatilor buni si accesibili, pentru ca nu doar companiile si oamenii bogati au probleme de rezolvat" a declarat Raluca Lupu, PR representative LicitatiiJuridice. ro.

Aflati la inceput de drum sau cu zeci de ani de experienta, toti avocatii din cadrul Anuarului au aceleasi coordonate: pregatire ireprosabila, profesionalism si mai ales daruire in a practica o meserie ce necesita multa tenacitate. Pentru utilizatori sistemul este gratuit si disponibil 24 de ore din 24.

Interfata prietenoasa a site-ului asigura utilizatorilor o experienta placuta si facila iar structura platformei permite interactivitatea necesara pentru ca acest concept sa functioneze. Fara a pune accentul pe cifre de afaceri, anuarul a incercat sa surprinda o alta latura a avocaturii practicate in Romania, alta decat cea meadiatizata, a cabinetelor mari ale caror onorarii depasesc posibilitatile majoritatii romanilor. Astazi s-a lansat ANUARUL AVOCATILOR DIN ROMANIA 2012/2013, ultimul proiect realizat de LicitatiiJuridice. ro, site-ul juridic care inca mai uimeste publicul cu proiectele sale de amploare menite sa surprinda piata avocaturii in esenta ei.

Proiectul isi propune sa puna in lumina cele mai valoroase nume de pe piata avocaturii din Romania. Asadar publicatia urmareste sa scoata in evidenta avocatii talentati ai Romaniei, ale caror onorarii nu trebuie sa fie fabuloase pentru a practica cu pasiune avocatura.

"Ideea acestui anuar a survenit ca o consecinta fireasca a evolutiei site-ului nostru. In acest fel Anuarul Avocatilor LicitatiiJuridice. ro vine in intampinarea nevoii oamenilor de a stii ce avocati sunt intr-adevar adevarati profesionisti, proiectul fiind astfel in concordanta absoluta cu obiectul principal al site-ului, acela de a-i ajuta pe oameni sa-si gaseasca avocatul potrivit.

Paleta domeniilor de expertiza a avocatilor cuprinsi in Anuar este extrem de cuprinzatoare, in publicatie fiind prezenti avocati specializati pe toate ramurile de drept. Dorim ca cititorii nostrii sa fie informati cu privire la cei mai buni avocati din Romania iar centralizarea acestora intr-o publicatie era doar o chestiune de timp. De asemenea, in coplexitatea sa, anuarul curpinde atat avocati romani cat si avocati straini ce practica cu pasiune avocatura in Romania.

Despre Licitatiijuridice. ro

Creat de C&D Royal Brand, firma cu o experienta de peste 5 ani pe piata, Licitatiijuridice. ro este o platforma online menita sa ajute utilizatorii sa-si gaseasca asistenta juridica potrivita.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com