Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  SC ESAROM ROMANIA SRL isi schimba Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Vedem pasul pe care il facem in acest moment ca pe o obligatie la dezvoltarea continua, atat a ofertei adresate clientilor nostri, cat si a capabilitatilor noastre profesionale, pentru a fi mereu partenerul dumneavoastra de afaceri preferat. " declara Adrian Cioca, Directorul General al companiei.

"Prezenti in 13 tari din Europa, Orientul Mijlociu si Asia, prin filiale proprii (in Moldova, Bulgaria si Ucraina) si distribuitori, dorim sa multiplicam acest succes si sa ne extindem activitatea prin deschiderea de noi piete si promovarea productiei proprii de ingrediente, semifabricate si produse finite, sub brandurile expertarom si CremoLinea. " declara Nicolae Voic, Director National de Vanzari.

Pe piata romaneasca EXPERTAROM FOOD INGREDIENTS va continua si va dezvolta activitatea pe care o desfasoara de 18 ani, ca si colaborator de traditie al producatorilor din industria alimentara, mentinand parteneriatele strategice, acordurile de distributie si relatiile de afaceri cu ESAROM AUSTRIA, BACKALDRIN AUSTRIA, INGREMA SWISS, AVO-WERKE GERMANIA si toti furnizorii si colaboratorii ale caror produse compania le importa si le distribuie.

EXPERTAROM FOOD INGREDIENTS ofera producatorilor din industria alimentara, inca din 1995, o paleta complexa de arome, ingrediente si produse semifabricate, completata de echipe de vanzari special dedicate pentru fiecare domeniu al industriei alimentare, sustinute de specialisti in domeniul tehnic, de cercetare, dezvoltare si controlul calitãtii, expertiza de marketing si profesionalism absolut. Din 21 iunie 2013, S. C. ESAROM ROMANIA S. R. L, isi schimba denumirea in S. C. EXPERTAROM FOOD INGREDIENTS S. R. L.

Odata cu implinirea a 18 ani de activitate, compania ESAROM ROMANIA, unul din leaderii pietei in domeniul furnizarii de ingrediente, arome si produse semifabricate pentru industria alimentara, doreste sa isi exprime mai cuprinzator oferta si expertiza printr-o noua imagine si un nume nou. "De aceea ne-am reinventat: EXPERTAROM FOOD INGREDIENTS - noul nostru brand national devine acum si numele companiei, pentru a sublinia evolutia la un alt nivel si o noua anvergura, prin dezvoltarea pe pietele externe si promovarea marcii la nivel international.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

JAZZ COMPAS LIVE la Sala ARCUB


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com