Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Salans consultant OPSPI in selectarea Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Salans LLP are birouri sau birouri asociate in: Alma-Ata, Baku, Barcelona, Beijing, Berlin, Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Frankfurt, Hong Kong, Istanbul, Kiev, Londra, Madrid, Moscova, New York, Paris, Praga, Shanghai, St. Petersburg, Varsovia.

Firma si-a intarit acest departament prin cooptarea, in urma cu trei ani, a lui Septimiu Stoica, una din figurile marcante ale pietei de capital din Romania.

Salans (www. salans. com) este o firma internationala de avocatura cu peste 750 de avocati si 1. 500 de angajati in 22 de birouri. Salans va oferi consultanta juridica in procesul de achizitie a serviciilor de intermediere privind derularea ofertei publice initiale de actiuni ale Societatii Nationale de Gaze Naturale "Romgaz" S. A. , in urma selectarii firmei, prin licitatie, de catre Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI).

Procesul va acoperi faza de pregatire a documentatiei necesare selectarii intermediarului, precum si monitorizarea activitatilor de derulare a ofertei publice si de admitere a valorilor mobiliare la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti.

Echipa de consultanti juridici din partea Salans va fi coordonata de Anda Todor, Managing Partner, alaturi de Septimiu Stoica, Of Counsel.

"Intrarea unui nou si important emitent, cum este Romgaz, pe piata de capital va avea un puternic efect pozitiv", a spus Anda Todor. "In ce ne priveste, suntem bucurosi sa adaugam in portofoliul nostru activitatea de consultanta juridica pentru un proiect de un astfel de calibru si sa contribuim la reusita listarii".

Strategia de privatizare prin oferta publica a Societatii Nationale de Gaze Naturale "Romgaz" SA a fost aprobata prin Hotararea Guvernului nr. 831 / 2010, care prevede vanzarea, prin oferta publica initiala, a unui pachet de actiuni reprezentand 15% din capitalul social al companiei, administrat de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Salans are un portofoliu solid in domeniul pietei de capital, fiind firma de avocatura care a acordat consultanta juridica pentru listarea primei companii romanesti pe bursa de la Londra.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com