Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Sanatate si securitate la locul Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

SC APROPO MEDIA SRL implementeaza de la inceputul acestui an proiectul "Sanatate si securitate la locul de munca in domeniul media: internet si publicitate - SEMIN", ID POSDRU/78/3. 2/A/67180, proiect finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013; Axa prioritara 3 " Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a ntreprinderilor"; Domeniul major de interventie 3. 2 "Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii".

Proiectul se desfasoara pe parcursul a douasprezece luni, iar obiectivul general il constituie imbunatatirea sigurantei si sanatatii la locul de munca din spatii de tip birou, prin implementarea unei abordari proactive in identificarea, evaluarea si controlul riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala. In cadrul proiectului, 107 angajati ai companiei Apropo Media vor participa la programe de formare in dome┬Čniul sanatatii in munca si in domenii cu impact asupra sanatatii lor, precum managementul stresului la locul de munca, instruirea, testarea si perfectionarea profesionala cu privire la normele de SSM, legislatia SSM, acordarea masurilor de prim ajutor, formarea unui numar de 2 specialisti SSM si 2 inspectori SSM. Valoarea totala a proiectului este de 824. 454 lei si reprezinta ajutor de minimis sub forma de finantare nerambursabila.

Efectul pozitiv al proiectului este dat de asigurarea pe termen lung a sanatatii si securitatii la locul de munca, de crearea unei culturi de SSM bazata pe managementul riscului in cadrul intreprinderii si de prevenirea bolilor profesionale pentru angajatii organizatiei solicitante.

Pentru atingerea obiectivului general al proiectului, SC APROPO MEDIA SRL va asigura dezvoltarea cadrului organizatoric intern si cresterea gradului de constientizare a angajatilor cu privire la riscurile existente la locul de munca si la normele privind SSM si va imbunatati competentele in domeniul sanatatii si securitatii la locul de munca prin desfasurarea a 6 programe de formare. Programele de formare se vor derula in orasul Bucuresti.

Rezultatele estimate ale proiectului sunt o campanie de informare planificata si desfasurata la nivel intern, un set de materiale informative elaborate si distribuite, 107 angajati ai beneficiarului informati; un studiu de audit al sistemului de munca la nivelul fiecarui loc de munca pe categorii de personal realizat; un plan de prevenire a riscurilor si de protectie impotriva bolilor profesionale elaborat; materiale/echipamente de protectie achizitionate si 107 cursanti formati pentru actualizarea si imbunatatirea competentelor.

Angajatii au astfel posibilitatea de a cunoaste mai bine riscurile la care sunt expusi in timpul desfasurarii activitatii lor profesionale, proiectul fiind benefic pentru acestia si pentru ca se asigura conditii mai sanatoase si mai sigure de munca.

Informatii suplimentare despre proiect pot fi obtinute de la dl. Cosmin Ghinea, manager proiect, SC Apropo Media SRL, tel. 0318 256 460, adresa de posta electronica semin@apropomedia. ro.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com