Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Sebastian Gutiu in careul Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Firma europeana de avocatura Schoenherr l-a numit pe Sebastian Gutiu, managing partner al biroului din Bucuresti, membru al Comitetului Director al firmei. Sebastian nu e numai un excelent avocat, dar si un om de afaceri de succes care si-a dovedit calitatile in conducerea biroului din Romania," a comentat Christoph Lindinger, managing partner al casei de avocatura.

Sebastian Gutiu, unul dintre primii parteneri ai Schoenherr din afara Austriei, a devenit managing partner al biroului din Bucuresti in anul 2008. Avand o reputatie deosebita atat la nivel local cat si in strainatate, Sebastian ofera consultanta juridica firmelor romanesti si internationale in toate aspectele afacerilor lor imobiliare, precum si in legatura cu solutionarea disputelor.

Schoenherr si-a inceput operatiunile in Bucuresti in 1996, iar astazi este una din cele mai experimentate firme internationale de avocatura de pe piata romaneasca. Cei 50 de avocati ai Schoenherr acorda asistenta juridica clientilor romani si internationali in principalele domenii ale dreptului afacerilor, axandu-se pe: litigii & arbitraj, drept corporatist / achizitii & fuziuni, finante-banci / piata de capital, tranzactii imobiliare, dreptul concurentei, dreptul muncii, proprietate intelectuala, media, tehnologie si comunicatii.

Despre Schoenherr

Schoenherr a fost fondata in 1950 la Viena si a devenit in timp o firma de avocatura de afaceri de top in Austria si Europa Centrala si de Est. El coordoneaza echipa de real estate si constructii si, de asemenea, echipa de litigii si arbitraj, in a carei formare si dezvoltare a avut un rol cheie. In prezent, Schoenherr se afla in topul primelor 10 firme de avocatura din Romania (potrivit Ziarului Financiar, martie 2012).

premiul pentru cea mai mare tranzactie din domeniul banci, asigurari si fonduri de pensii (ziarul financiar 2012)

premiul pentru cea mai mare tranzactie din piata serviciilor medicale (ziarul financiar 2011)

avocati de top in fuziuni si achizitii (finmedia 2010)

premiul pentru cea mai mare tranzactie din asigurari si fonduri de pensii (ziarul financiar 2010)

premiul pentru cea mai mare tranzactie din piata de retail (ziarul financiar 2010) In prezent, aproximativ jumatate dintre cei peste 300 avocati ai firmei sunt activi in sediile din afara Austriei.

In Romania, Schoenherr si-a inceput operatiunile in 1996, fiind la acel moment una dintre primele firme de avocatura ce oferea servicii juridice la standarde de calitate europeana. Dupa absolvirea studiilor la Universitatea de Vest din Timisoara si la Universitatea din Graz/Austria, Sebastian Gutiu s-a specializat in real estate si litigii si arbitraj. Operand in Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Chisinau, Istanbul, Kiev, Liubliana, Praga, Sofia, Viena, Varsovia si Zagreb (birou in cooperare), Schoenherr este o adevarata firma europeana. Responsabilitatile lui Sebastian Gutiu vizeaza finantele firmei.

"Suntem foarte mandri sa avem in forul superior al firmei un partener din cele 13 birouri internationale. Comitetul Director are patru membri si are ca principal obiectiv stabilirea si implementarea strategiei firmei. De-a lungul anilor, Schoenherr si Asociatii a fost implicat in proiecte de cea mai mare anvergura si a oferit solutii juridice unor probleme din cele mai variate.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com