Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Selgros a investit anul acesta Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Donatiile constau in produse alimentare de baza (ulei, zahar, faina, orez, paste fainoase), branzeturi, lactate, bauturi nealcoolice, dulciuri, detergenti si articole de igiena personala.

Aceasta initiativa este inspirata de proiectul "Die Tafeln", derulat in Germania incepand din anul 1995, cu sustinerea financiara si logistica a unui mare numar de companii si organizatii. Compania Selgros Cash & Carry Romania a donat anul acesta produse alimentare si nealimentare in valoare de 600. 000 de euro in cadrul proiectului de solidaritate sociala Masa Bucuriei, derulat in parteneriat cu Patriarhia Romana. Toate informatiile asupra acestui proiect sunt prezentate pe pagina www. masabucuriei. ro.

Compania Selgros Cash&Carry Romania este de peste zece ani unul dintre cei mai importanti actori din comertul romanesc si face parte din grupul elvetian TransGourmet Holding SE. In luna octombrie 2011, Masa Bucuriei a fost desemnata "Cea mai buna campanie de Responsabilizare Sociala", la editia a sasea a Premiilor Piata, destinate industriei bunurilor de larg consum. Selgros detine 19 magazine in Romania si a inregistrat in anul 2010 o cifra de afaceri de 3,2 miliarde lei si un profit de peste 100 de milioane de lei. Este al treilea an in care Selgros si Patriarhia Romana participa activ in acest proiect care are ca beneficiari oamenii defavorizati si familiile nevoiase din Romania, care, din diferite motive, nu au posibilitatea sa-si asigure hrana zilnica si apeleaza la asistenta institutiilor subordonate Patriarhiei Romane.

In fiecare saptamana, reprezentantii Patriarhiei ridica bunurile donate de catre toate magazinele Selgros din Romania si le distribuie pe plan local catre 170 de centre: cantine sociale si trapeze, gradinite si centre pentru copii, camine pentru batrani si asezaminte sociale, institutii de invatamant, manastiri, birouri de asistenta sociala, fundatii si asociatii ale Patriarhiei Romane. La inceputul lunii decembrie 2011, Selgros a lansat un alt program de responsabilitate sociala, devenind sponsor al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi din Constanta. Valoarea totala a bunurilor donate de Selgros in cei trei ani ai acestui program depaseste 1,3 milioane de euro. Prin acest parteneriat, Selgros va asigura produsele alimentare si bauturile racoritoare necesare celor 300 de copii si juniori intre 7 si 18 ani care constituie elita jucatorilor de perspectiva ai fotbalului romanesc.

Brasov, 19. 12. 2011

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com