Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Splenectomia laparoscopica Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Constantin in primul an de activitate au beneficiat de o gama larga de interventii chirurgicale si tratamente specializate, multe dintre ele efectuate pentru prima data in sistemul privat de sanatate. Constantin din Brasov isi reconfirma pozitia de top in randul centrelor chirurgicale din Romania.

Cei peste 4500 de pacienti care au avut incredere in serviciile medicale oferite de Spitalul Sf. Pentru a tine sub control numarul de trombocite, pacientul era dependent de doze mari de corticoizi, medicamente responsabile de depresie imunitara, osteoporoza, diabet si obezitate.

Evolutia pacientului a fost extrem de simpla, externarea fiind posibila la doua zile de la operatie si mai important, cu un numar normal de trombocite. Pe langa interventiile "fara cicatrici" efectuate in premiera, la Spitalul Sf. Echipa spitalului privat brasovean detine a 2-a cazuistica din Romania ca numar de astfel de proceduri, precum si o serie de premiere nationale: chirurgia obezitatii, a cancerului de rect, a herniilor inghinale si a chistului hidatic hepatic.

Prin aceasta noua premiera, Spitalul Sf. La Spitalul Sf. Constantin din Brasov in luna noiembrie 2011. Constantin se mai efectueaza proceduri chirurgicale complexe in domeniile: neurochirurgie, O. R. L. , urologie, chirurgie plastica, ortopedie, chirurgie oncologica de anvergura, oncologie medicala, precum si chirurgia obezitatii, introdusa in premiera la Brasov anul trecut.

Ovidiu Jeder, anestezist a realizat in data de 26 septembrie o splenectomie LESS-SILS (operatia de indepartare a splinei), printr-o mini-incizie situata sub arcul costal stang.

Pacientul in varsta de 48 de ani din Iasi sufera de o maladie numita Purpura Trombocitopenica Idiopatica, in care splina distruge trombocitele, globulele din sange responsabila de coagularea sangelui, predispunand la hemoragii. Bogdan Moldovan si Dr. Ca particularitate a cazului, pacientul a suferit in urma cu doua luni o operatie de rezectie a rectului prin abord unic ombilical, o premiera pe tara la aceea data, operatia de splenectomie prin acces unic fiind solicitata chiar de pacient.

Chirurgia laparoscopica prin acces unic LESS-SILS ("Chirurgia fara cicatrici") a fost introdusa in Spitalul Sf. Dumitru Pocreata, si Dr. Constantin Brasov a avut loc o noua operatie in premiera pe tara: echipa formata din chirurgii Dr. De atunci, peste 60 de pacienti au beneficiat de acest tip de operatii, care permit o recuperare extrem de rapida si o spitalizare de 1-2 zile.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com