Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Strategiile de vanzari globale Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Laura a lucrat timp de douazeci de ani ca Partener al Leading Global Executive Search Consultancies, Russel Reynolds Associates si Heidrick & Struggles in Chicago, Boston si Bruxelles. Bill este lider de succes in domeniul afacerilor, avand o experienta de peste 25 de ani in toate domeniile legate de operatiuni de inalta tehnologie, marketing de produs si strategii de finantare, atat pentru start-up-uri cat si pentru companii publice. Inscrierea se face in urma completarii unui formular disponibil pe site-ul www. businessmentoring. ro si este deschisa pana la data de 9 februarie 2012.

Pentru inscrierile efectuate pana la data de 1 februarie 2012 se acorda un discount de 12% din valoarea taxei de participare.

Despre mentorii Business Mentoring Program Kenneth Morse este, printre altele, antreprenor in serie, presedinte al Entrepreneurship Ventures Inc. , Managing Director fondator al Centrul de Antreprenoriat de la Massachussetts Institute of Technology (MIT) si profesor invitat la Facultatea de Business ESADE din Barcelona. Ken activeaza in comitetul director al mai multor start-up-uri, printre care Denkwerk Gmbh (Germania); iMotions - Emotion Technology ApS si Zylinc A/S (Danemarca); The Little Engineer (Liban); Aifos Solutions SL, Indisys si Invenio (Spania); Izon Science Ltd. (Noua Zeelanda); Naseeb Networks si Sofizar (Pakistan) si mai multor spin-off-uri ale MIT (S. U. A. ), incluzand Cogito, FloDesign Sonics, IntAct, Terrafugia si UkuMi.

Laura Morse este Director Executiv al Entrepreneurship Ventures Inc. , fost co-instructor la MIT Sloan School of Management si Senior Executive in cadrul S. W. I. F. T. Sc (Belgia). Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc - cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri - prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

Informatii suplimentare se pot obtine de la: Fundatia Post-Privatizare
Web-site: www. businessmentoring. ro
A) si sustine pregatirea continua a oamenilor de afaceri romani, astfel incat acestia sa isi poata dezvolta propria organizatie pana la acel nivel care sa le permita accederea pe o piata economica globala.

Urmatorul modul al Business Mentoring Program intitulat "Strategii de vanzari globale destinate antreprenorilor romani de succes" va avea loc la Bucuresti, Hotel Intercontinental, Sala Rapsodia, in perioada 13-14 februarie 2012.

Workshopul va fi sustinut de catre Kenneth Morse, presedinte al Entrepreneurship Ventures Inc. , Managing Director fondator al Centrul de Antreprenoriat de la Massachussetts Institute of Technology (MIT) si profesor invitat la Facultatea de Business ESADE din Barcelona.

In cadrul seminarului vor fi dezbatute aspecte privind crearea in cadrul companiei a unei culturi concentrata pe vanzari si client, gestionarea unei organizatii de vanzari globale, conturi critice, compensare, performanta Q to Q, recrutarea, motivarea si construirea unei echipe de vanzari de top. In prezent, Laura face parte din comitetul director al Aura Biosciences, un start-up de oncologie din Madrid si consiliaza alte start-up-uri tehnologice din Barcelona si Boston.

William Aulet este Managing Director al MIT Center for Entrepreneurship, conferentiar senior la MIT Sloan School of Management si presedinte al MIT Clean Energy Prize. Curricula detaliata este disponibila pe site-ul www. businessmentoring. ro.
Numarul de locuri la workshopul "Strategii de vanzari globale destinate antreprenorilor romani de succes" este limitat. In cadrul Business Mentoring Program, profesori de la MIT Center for Entrepreneurship le vor prezenta oamenilor de afaceri din Romania posibilitati de extindere a vanzarilor la nivel global.

Pe 16 si 17 ianuarie 2012, a avut loc la Bucuresti, workshop-ul "Marketingul produsului antreprenorial", sustinut de Bill Aulet, Managing Director al MIT Center for Entrepreneurship si conferentiar senior la MIT Sloan School of Management.

Printre numeroase studii de caz si exercitii realizate in timp real, cei 37 de participanti la seminar au aprofundat diverse subiecte precum: sustinerea unui elevator pitch de succes, principiile " inbound marketing", descrierea tipului de marketing din "Blue Ocean Strategy", structurarea prezentarii planurilor de marketing incipiente, etc.

Business Mentoring Program este dezvoltat de Fundatia Post-Privatizare, cu sprijinul Entreprenerurship Ventures Inc. (S. U. Pe langa experienta in cadrul propriilor companii, Bill este mentor si consilier pentru multe alte companii, pe probleme de procese de strangere de fonduri si este consultat in mod frecvent de specialisti in venture capital si de "business angels".

Despre Fundatia Post-Privatizare
Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com