Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  System Alliance Europe mizeaza Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Daca un client se adreseaza transportatorului sau regional, acesta primeste oferta completa a unei platforme europene de transport de marfuri grupate. Vom lua in considerare si transportul prin cai de acces", declara Uwe Meyer, directorul general al System Alliance Europe.

System Alliance Europe imbina competentele companiilor de logistica performante de marime mijlocie. Valorile sunt actualizate zilnic si pot fi vizualizate in CargoTrack, instrumentul de monitorizare a expedierilor de care dispune System Alliance Europe. In plus, se calculeaza distanta exacta de transport in functie de adresa expeditorului, adresa destinatarului si punctele de transbordare.

"O subdivizare a rutei in pre-ruta, ruta principala si post-ruta va asigura un calcul cat mai exact al datelor. In scurt timp si companiile partenere vor putea sa primeasca optional situatia valorilor CO2 ale expedierilor sale.

Metoda de calcul a emisiilor de CO2 este stabilita conform proiectului de normativ european DIN. EN 16258:2011. Incepand de acum, System Alliance Europe calculeaza emisiile de CO2 ale tuturor expedierilor din cadrul retelei. Baza de calcul o constituie tonajul efectiv al expedierii, conform datelor de pe borderou. Valorile CO2 sunt determinate cu ajutorul software-ului EcoTransIT al companiei IVE mbH. Reglementarile privind organizarea si suportul informatizat garanteaza standarde ridicate de calitate, transparenta proceselor si servicii fiabile de transport.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati pagina de Internet: www. systemallianceeurope. de

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com