Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  THE BUCHARESTS HEAVIEST EVENT Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Datorita tiparului original dar si al unei tehnici de reproducere grafica deosebit de complicata, celebra pictura a lui Klimt - "Sarutul" a fost reprodusa folosind foita de aur si decoreaza acum capacul pianului.

Sponsorul evenimentului este RTW Travel, care va pune la dispozitie serviciul Yacht Charters - alegerea yacht-ului potrivit este cel mai important dintre pasii necesari in planificarea unei vacante pe apa.

Partenerul Media al evenimentului este Forbes - una dintre cele mai cunoscute publicatii din Romania si nu numai, care ne pune la dispozitie in fiecare an binecunoscuta lista a celor mai bogati 100 de oameni ai planetei.

Partenerul Oficial al evenimentului este Automobile Bavaria care va expune modelul BMW Seria 6 Coupe, al carui sistem audio Bang & Olufsen ne va incanta toate simturile.

Printre ceilalti parteneri se numara: Loft Lounge, People PR Agency, Grey Goose si D-studio.

Accesul se face doar pe baza de invitatie. Casa Bösendorfer a dedicat un pian personalizat unuia dintre cei mai cunoscuti artisti austrieci, Gustav Klimt.

Modelul Klimt este limitat la 25 de unitati. Televizorul BeoVision 4-103 ofera cea mai buna imagine in comparatie cu orice alt ecran plasma. Cu ajutorul tehnologiei Automatic Colour Management pentru a contracara efectele varstei, acesta ofera o calitate exceptionala a imaginii, asigurand acelasi nivel ridicat de performanta, ani la randul.

BeoVision 4 de 103 inci vine cu un stand unic, care ridica ecranul prin simpla apasare a butonului telecomenzii. Atunci cand televizorul este pornit, ecranul se va ridica elegant in pozitia optima de vizionare integrand perfect boxa centrala BeoLab 10, care va iesi de sub ecran. Bang & Olufsen si Bösendorfer organizeaza, in data de 24 Mai 2012, cel mai "greu" eveniment din toate timpurile. Evenimentul se va desfasura intr-una dintre cele mai exclusiviste locatii din Bucuresti: Loft Lounge.

Bang & Olufsen impreuna cu Bösendorfer sunt doua companii care au o istorie foarte interesanta si multe puncte in comun: selectia materialelor de prima clasa, atentia la detalii, un portofoliu remarcabil de produse si tehnologii licentiate care ofera un anumit nivel de performanta, de integrare si de utilizare a produsului.

Pentru prima data, in Romania, Bang & Olufsen aduce cel mai mare televizor 3D - BeoVision 4-103 cu o diagonala de 2. 60 m si o greutate de 500 kg. Televizorul se va roti si se va inclina in functie de preferintele utilizatorului.

Cealalta supriza oferita invitatiilor care vor participa la acest eveniment este "dezvaluirea" pianului Klimt Editie Limitata de la Bösendorfer, cu o greutate de aproximativ 500 kg.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com