Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Tigla GERARD Diamant - mai multa Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Compania isi propune sa atinga in 2013 o cifra de afaceri cu 16% mai mult decat anul anterior.

Despre Final Distribution:

FINAL DISTRIBUTION este reprezentantul exclusiv in Romania al brandurilor GERARD - tigla metalica cu acoperire de piatra naturala si DELTA - membrane de protectie pentru acoperis si fundatii, fiind totodata si producatorul sistemelor de invelitori NOVATIK (tigla metalica in panouri mici si sisteme de jgheaburi si burlane).

Blog: http://www. DespreAcoperisuri. ro;
Follow Final Distribution on Facebook. 20% reducere pentru tigla GERARD Diamant

Final Distribution, importatorul exclusiv GERARD in Romania, lanseaza o promotie pentru noul profil de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala: GERARD Diamant, incepand cu 15 Mai. Suprafata mai mare a modulului, implica un timp mai scurt de executie si inclusiv economii la necesarul de sipci pe care se fixeaza tigla", declara Dan Mircescu, General Manager Final Distribution.

Recomandarile tiglei GERARD Diamant:

Datorita greutatii reduse, este ideala pentru renovari de acoperisuri
Asigura un sistem unic de fixare al tiglei
Este disponibila intr-o gama larga de culori
Are o garantie extinsa de 50 de ani
Rezistenta la coroziune este de 9 ori mai mare fata de otelul galvanizat
Include o gama completa de accesorii si nu necesita parazapezi
Reduce semnificativ poluarea fonica datorata ploii
Tiglele GERARD au o istorie de mai mult de 50 de ani si se gasesc in peste 120 de tari unde protejeaza si infrumuseteaza aproape 1 milion de case.

In Romania tigla GERARD este comercilizata prin intermediul unei retele nationale de peste 100 de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis, dar si in retele de tip DYI (Do It Yourself).

Final Distribution a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de peste 4,5 milioane de euro. Oferta este valabila pana la 30 iunie 2013, in limita stocului disponibil.

Tigla GERARD Diamant a fost lansata pe piata romaneasca in luna Aprilie 2013 si vizeaza acei clienti, care cauta o tigla metalica cu acoperire de piatra, la un pret mai accesibil. Final Distribution este importatorul tiglei Gerard incepand cu anul 2006 si liderul pietei de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala din Romania. Produsul a fost lansat la nivelul de pret al produselor de baza din gama GERARD, aducand ca avantaj o suprafata mai mare de acoperire cu 10%.

"Pe perioada promotiei, tigla GERARD DIAMANT cumuleaza avantajele produsului date de suprafata mai mare cu 10%, cu un discount suplimentar de 20%, ceea ce inseamna pentru client un pret mai bun cu 30% fata de preturile de lista ale celorlalte produse de baza GERARD.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Proiect cofinantat de Fondul

Axa prioritara nr


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com