Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Tuca Zbarcea Asociatii obtine Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Totodata, firma a castigat premiul Law Firm of the Year: Romania (IFLR European Awards 2012), premiul Best Managed Workplace pentru cel mai apreciat stil de management (MPF European Leadership Awards 2012), premiul Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans (The Lawyer European Awards 2010), premiul Law Firm of the Year (Chambers Europe Awards for Excellence 2010). Este al doilea rezultat al acestei proceduri anulat in instanta de catre WTE Wassertechnik - ACI Cluj, dupa ce, initial, atribuirea contractului catre asocierea Keviep Epitoipari es Kerekesdelmi Kft - Dominium SRL fusese anulata tot de echipa de litiganti a Tuca Zbarcea & Asociatii. Echipa de peste 40 de avocati din cadrul departamentului de litigii si arbitraje interne si internationale reprezinta clienti la toate nivelurile sistemului jurisdictional romanesc, de la tribunalele de prima instanta pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie, precum si in proceduri speciale in fata Curtii Constitutionale si in fata instantelor nationale si internationale, in proceduri complexe de arbitraj in baza regulilor Curtii de Arbitraj Comercial International (Camera de Comert si Industrie a Romaniei), ICC, UNCITRAL si ICSID.

Despre Tuca Zbarcea & Asociatii:

Cu o echipa formata din 95 de avocati dintre care 20 parteneri in cadrul biroului din Bucuresti, Tuca Zbarcea & Asociatii opereaza un sediu secundar in Cluj-Napoca, care functioneaza in asociere cu Nistorescu, Somlea & Asociatii, cat si un birou de reprezentanta in Madrid, Spania. Printre cei mai reprezentativi clienti se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), OMV Petrom, CEZ, Rompetrol Rafinare, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Orkla Foods, Colgate Palmolive, GED Capital Development, Cadbury, Bursa de Valori Bucuresti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, ING Real Estate etc.

Acesta a fost cazul in aceasta speta, in care, simplificand, instanta a fost chemata sa se pronunte in exclusivitate asupra naturii juridice si semnificatiei duratei de validitate a unei oferte, asa cum a fost ea stabilita de operatorii economici participanti la o procedura de achizitie", a adaugat Dan Cristea, Avocat senior in cadrul departamentului de litigii al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Tuca Zbarcea & Asociatii este cotata in fruntea clasamentului realizat de directorul international Legal 500 in ceea ce priveste capacitatea de solutionare a disputelor. Totodata, firma a stabilit o colaborare strategica pe principiul "best friend" cu firma de avocatura Turcan Cazac, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum litigii si arbitraje internationale, achizitii publice, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii si drept social, drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, etc.

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit numeroase aprecieri si distinctii pentru dinamismul, viziunea si determinarea cu care a adoptat practici inovatoare pe piata serviciilor juridice din Romania. Astfel, in ultimii cinci ani, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost singura casa de avocatura din Europa de Est recunoscuta in raportul Financial Times’ Innovative Lawyers ca una dintre cele mai inovatoare firme de avocatura din Europa Continentala. Rigoarea, perseverenta si organizarea operatorului economic contestator au permis o solutie favorabila, dupa trei ani de litigii", a declarat Ionut Serban, Avocat asociat al Tuca Zbarcea & Asociatii si coordonatorul echipei de aparatori WTE Wassertechnik.

Decizia Curtii de Apel Cluj anuleaza o decizie initiala a Consiliului National de Solutionare de Contestatiilor din 25 iunie 2012, prin care contestatia operatorului economic fusese respinsa.

Anterior, aceeasi echipa de avocati a Tuca Zbarcea & Asociatii obtinuse, pentru acelasi client si tot in instanta, atribuirea unui contract similar ca valoare, in ceea ce priveste reabilitarea statiilor de epurare din judetele Gherla si Huedin.

"Se intampla destul de rar ca disputele in materia achizitiilor publice sa atarne de solutionarea unei unice chestiuni de drept substantial pur. Tuca Zbarcea & Asociatii a intors in favoarea WTE Wassertechnik, in fata Curtii de Apel Cluj, rezultatul procedurii de atribuire a contractului privind reabilitarea si extinderea statiilor de epurare Simleu Silvaniei, Jibou si Cehu Silvaniei, avand o valoare estimata de aproximativ 10 milioane de euro.

La data de 31 octombrie 2012, Curtea de Apel Cluj a admis plangerea asocierii WTE Wassertechnik - ACI Cluj, reprezentata de Tuca Zbarcea & Asociatii, anuland rezultatul procedurii de atribuire comunicate de catre Compania de Apa Somes S. A. , prin care compania Bilfinger Berger Baugesellschaft fusese declarata castigatoare. La acest moment, WTE Wassertechnik reprezinta singurul ofertant eligibil ramas in procedura.

O echipa de avocati formata din avocatii asociati Ionut Serban, Ioana Hrisafi si avocatul senior Dan Cristea a reprezentat asocierea care a obtinut succesul in instanta.

"O procedura litigioasa complexa, anevoioasa, care a presupus parcurgerea a doua dispute distincte, incheiate cu decizii irevocabile favorabile. De asemenea, timp de patru ani consecutivi Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata Firma de avocatura a anului din Romania, urmare a nominalizarilor primite din partea unui juriu independent, constituit din reputati oameni de afaceri.

Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, importante institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com