Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Un nou sediu CEFIN TRUCKS Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Investitia a fost realizata de un dezvoltator in sistemul « rent to buy ». Suprafata de 8000mp include spatii de parcare si 800mp de cladiri de birouri si spatiu pentru service de camioane. "Pentru ca obiectivul nostru a fost dintotdeauna sa asiguram cel mai bune si prompte servicii pentru companiile care activeaza in lumea transporturilor, recent am deschis portile unui nou sediu, aflat intr-o cladire noua, mai moderna si mai accesibila. Mirecuri, 18 iunie, a avut loc inaugurarea oficiala a noului sediu CEFIN TRUCKS din Santandrei, DN7 FN. In continure, in service-ul CEFIN TRUCKS functioneaza o linie de ITP autorizata RAR pentru toate tipurile de autovehicule (atat comerciale, cat si turisme cu motorizari diesel, dar si benzina).
Capacitatea de reparatii este de 8 vehicule simultan; punctul de distributie de piese de schimb pentru toate marcile de camioane completeaza oferta CEFIN TRUCKS pentru transportatorii din judetul Hunedoara.

Despre CEFIN TRUCKS

CEFIN activeaza de peste 18 ani in domeniul auto ca furnizor de produse si servicii integrate pentru lumea transporturilor, Compania fiind cunoscuta drept unul dintre cei mai importanti distribuitori de vehicule comerciale din Romania. Am dezvoltat segmentul reparatiilor multimarca prin achizitia unui aparat de diagnoza specific, investitie ce ne permite efectuarea de diagnoze electronice pentru toate tipurile de vehicule comerciale" - Ioan Adam, Directorul de Service. Cefin Trucks deserveste toti profesionistii din "lumea transporturilor" prin servicii de vanzare si post vanzare pentru camioane si autobuze disponibile in cele 8 sedii operationale din Romania (Bucuresti, Galati, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Deva, Arad si Timisoara) si in reteaua de distributie de piese de schimb si lubrifianti. O facilitate de productie a carosarilor specializate pentru vehicule comerciale completeeaza oferta integrata.

Incepand cu luna februarie, CEFIN TRUCKS si BAS TRUCKS - una dintre cele mai mari companii din lume in domeniul achizitiilor si vanzarii de camioane rulate - si-au unit fortele intr-un parteneriat comercial care consta intr-un acord in ceea ce priveste achizitiile si vanzarile de camioane rulate in Romania si tarile din sud estul Europei.

Vizitati: www. cefinromania. ro si www. cefintrucks. com.

Pentru a valorifica potentialul zonei, la finalul anului 2013 a inceput constructia noului sediu. Au participat Stefano Albarosa - CEO Cefin Trucks, Ionel Balasa - Director General Retea Service si Emil Ioan Risteiu - Primarul localitatii Simeria.

CEFIN este prezent in judetul Hunedoara de aproape 10 ani: primul punct de lucru a fost deschis in 2004 in Deva, in principal pentru distributia de piese de schimb pentru camioane, iar primul service a fost inaugurat in 2009.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com