Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  VIDEO-CV-ul cea mai noua si cea mai eficienta Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Angajatorii nu mai au timp si rabdare, pentru a citi zeci de randuri despre experienta profesionala a unui potential angajat. Este practic, o cartea de vizita online, ce reprezinta fiecare persoana! Imaginile definesc viitorul angajat, vorbesc despre el, despre ceea vrea sa ofere, despre cine este acesta ca om, despre valorile in care crede si incotro vrea sa se indrepte. CV-ul pe hartie nu mai e ce a fost! Odata cu evolutia extrem de rapida a tehnologiei, pana si acesta este nevoit sa tina pasul schimbarilor. Si pentru ca nu vor sa ramana fara un venit, accepta sa fie deprimati pentru ca nu le place munca pe care o fac, accepta umilinte greu de suportat din parte sefilor directi sau din partea colegilor cu "agende ascunse".

Acest lucru li se intampla nu numai celor fara experienta sau studii, ci si celor cu competente de exceptie. VIDEO CV-ul il inlocuieste acum cu succes pe cel obisnuit si are rezultate foarte bune, atat pentru cei care isi cauta un loc de munca, cat si pentru cei care vor sa isi gaseasca cei mai buni angajati.

Intr-o era in care poti gasi absolut orice printr-o simpla cautare online, iar retelele de socializare au luat o foarte mare amploare, scrierea unui CV se dovedeste a fi, din ce in ce mai mult, ineficienta si depasita. Astfel, salveaza TIMP si BANI! Daca pana acum, isi pierdeau resursele prin nenumarate interviuri, cu ajutorul unui Video-CV isi pot da seama mai rapid daca cel care candideaza pentru un job este sau nu corespunzator profilului cautat.

De ce este bine pentru un candidat sa aiba un Video-CV

- lucreaza cu un profesionist HR, care stie sa surprinda "esenta" calitatilor sale;

- i se creeaza o imagine profesionala de top, construita pe targetul sau;

- vorbeste deschis si sincer despre ceea ce ofera, ceea ce stie si despre valorile sale;

- demonstreaza cum aduce plus-valoare prin munca sa;

- salveaza timp si nu mai pierde timpul ducandu-se la interviuri care nu se finalizeaza cu un loc de munca mai bun;

- poate fi gasit rapid, eficient;

- fiind online, nu este impiedicat de nicio granita, il poate gasi oricine, de oriunde in lume;

- poate atasa materialul video pe email, pe retelele sociale, pe site-urile de recrutare sau pe cele dedicate domeniului de interes;

- nu are absolut nimic de ascuns, este el insusi.

De ce este mai simplu pentru un angajator sa priveasca si sa asculte un Video-CV, decat unul scris

- il vad, il aud, isi formeaza o prima impresie mai usor;

- decid rapid daca merita sa stabileasca un interviu;

- salveaza timp si bani- logistica ptr interviuri;

- solicita informatii despre posibilul angajat.

De ce e timpul ca cei care isi cauta un loc de munca sa renunte la vechea metoda

Cei care si-au terminat studiile si trebuie sa isi asigure un trai decent, nu mai au parte de job-uri cum erau odata si nu ii mai suna nimeni fara ca ei sa fi aplicat in prealabil pentru un loc de munca. Dimpotriva. In consecinta, fortati fiind de lipsa de optiuni, atat in angajatii cat si angajatorii, sunt nevoiti sa priveasca diferit evolutia in cariera.

Solutia este CV-ul video, care ii ajuta pe cei care vor sa isi gaseasca un loc de munca mai usor, intr-un timp mai scurt, avand un impact mai mare asupra angajatorilor.

Cum poate avea un candidat un Video-CV

Video Cv-ul este "esenta" abilitatilor profesionale ale fiecaruia, condensate intr-un material filmat de scurta durata (minim 2 minute, maxim 7 minute), sub indrumarea unui expert in resurse umane.

Din punct de vedere tehnic, acest video rezulta dupa un montaj, in care un specialist media/online pune cap la cap cele mai bune inregistrari. Sunt oameni valorosi care nu au job, nu au venituri si nu stiu cum si ce trebuie sa faca pentru a aborda inteligent zona de cariera! De aceea, acestora le este recomandat sa ceara sfatul unui expert in zona de consultanta vocationala, care sa ii ajute sa isi dea seama ce tip de munca li se potriveste, sa faca alegerile potrivite si cele care ii fac sa se simta impliniti in zona de cariera.

Pentru ca CV-ul tau sa fie cheia locului potrivit, un consultant HR te invata sa alegi, te ajuta sa decizi, te determina sa ai curaj, forta si sa actionezi inteligent! Pentru mai multe detalii, intra pe www. hrembassy. ro

De multe ori oamenii sunt nevoiti sa accepte sa lucreze intr-un colectiv care nu li se potriveste si le este greu sa se adapteze, neavand alte variante. In final, imaginile realizate fac cat o mie de cuvinte, intr-un timp foarte scurt.

Angajatorii vad, analizeaza si isi fac o prima impresie despre potentialul angajat si coleg.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com